ПОДОБРЕН МУЛТИМИЛИАРДЕН ДОФИЛУС растителни капсули 60бр. СОЛГАР | ADVANCED MULTI BILLION DOPHILUS veg.caps 60s SOLGAR
Кат. №
1275

Наличност: Неналичен

Свръх-мощен пробиотик.

Обогатен пробиотик, подходящ при колит и синдром на раздразненото черво.

чети още
63,45 лв.
Описание

Детайли

"Подобрен Мултимилиарден Дофилус" е източник на микроорганизмите L. acidophilus, B. lactis, L. paracasei и L. Rhamnosus. Този продукт е създаден така, че да защити микроорганизмите, които съдържа, от стомашните киселини. Всяка капсула съдържа по 1,25 милиард от всеки от споменатите щамове бактерии или общо 5 милиарда полезни и необходими бактерии.

"Подобрен Мултимилиарден Дофилус" е най-мощният продукт на Солгар от тази серия, при която се използва специална комбинация от помощни вещества. Те изграждат полизахаридна матрица, която осигурява оцеляването на пробиотичните микроорганизми до достигането им до долните части на храносмилателната система – там, където те са необходими.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. 1-2 капсули на ден с храна.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: За два месеца
Активна съставка: Ацидофилус
С каква цел се приема? Подобряване на храносмилането
Спада към: Пробиотик
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Хранителна система
Лекарствена форма на прием: Капсули
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е за вегетарианци и вегани? Веган, Вегетарианци
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ПОДОБРЕН МУЛТИМИЛИАРДЕН ДОФИЛУС растителни капсули 60бр. СОЛГАР | ADVANCED MULTI BILLION DOPHILUS veg.caps 60s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти