ПОДОБРЕН АЦИДОФИЛУС 40+ растителни капсули 60 бр. СОЛГАР | ADVANCED 40+ ACIDOPHILUS veg.caps 60s SOLGAR
Кат. №
1274

Наличност: В наличност

Пробиотик за хора над 40 години.

Специализирана комбинация между 5 различни пробиотични щама.

чети още
42,95 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Подобрен Ацидофилус 40+ осигурява комбинация от пет добре проучени и доказани щама на пробиотични микроорганизми, специално предназначени за възрастни над 40 години.

Пробиотиците подпомагат поддържането на редовна функция на червата, както и имунитета храносмилателната система. Щамовете на микроорганизмите, обитаващи червата се промянат с възрастта. Този продукт е създаден специално за нуждите на хората на възраст над 40 години.

Балансът на полезните бактерии в червата може да бъде разрушен чрез антибиотици, стрес, прекомерен прием на алкохол и неправилно хранене. Всичко това води до подуване на корема, нередовен стомах и стомашно неразположение. Подобрен Ацидофилус 40+ подпомага връщането към баланс на чревните бактерии, което е необходимо за общото благосъстояние.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. 1-2 капсули на ден с храна.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: За два месеца
Активна съставка: Ацидофилус
С каква цел се приема? Подобряване на храносмилането
Спада към: Пробиотик
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Хранителна система
Лекарствена форма на прием: Капсули
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е за вегетарианци и вегани? Веган, Вегетарианци
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ПОДОБРЕН АЦИДОФИЛУС 40+ растителни капсули 60 бр. СОЛГАР | ADVANCED 40+ ACIDOPHILUS veg.caps 60s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти