Зелен чай Alce Nero 20бр филтърни пакетчета | Green tea Alce Nero 20s tisane
Кат. №
7020

Наличност: В наличност

Чист биологичен произход! Ободряваща наслада!

чети още
6,59 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

БИО Зелен чай Alce Nero е с доказан Био произход и идва от далечна Индия и по-точно от най-високите части на платото Нилгири, намиращо се в южната част на страната, в подножието на Хималаите. Местните хора там събират свежите листа и младите пъпки на растението, отглеждано в чаеното поле Camellia Sinensis под пълен контрол за натурално биологично земеделие. Зеленият чай съдържа различни естествени алкалоиди - например теин, който е подобен на кофеина, но въздействието му е по-бавно и разпределено във времето, както и по-здравословно. БИО Зелен чай Alce Nero е ободряваща напитка, която ще достави пълна наслада на сетивата ви!

 

 

"Здравословен живот” е иновативна българска компания, стартирала дейността си през 2009 г. в София. Вносител и дистрибутор е на внимателно подбрани продукти от биологично чист произход с доказани качества на вкуса и съдържанието си. Първоначално вносът се осъществява от европейски страни, в последствие компанията започва да залага и на партньорството си с български производители, чиято продукция е силно конкурентноспособна и също толкова качествена, за да може да бъде предлагана дори на най-малките. Целта на Здравословен е да предложи на своите клиенти истински висококачествени продукти, на каквито има право всеки човек. Сред продуктовата гама са Био храни, супер храни, хранителни добавки, Био козметика, почистващи продукти, бебешки храни, чай, кафе, както и литература, напътстваща здравословния начин на живот.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Страна производител: България
Марка Alce Nero
Производител: Здравословен живот ООД
Вид напитка: Чай
Форма: Пакетчета
На растителна основа: Да
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Прием: 1бр. филтърно пакетче се се запарва в 1 чаена чаша (прибл. 250-300мл) гореща вода за 5мин, след което се отстранява. Може да се консумира топъл или студен.
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Зелен чай Alce Nero 20бр филтърни пакетчета | Green tea Alce Nero 20s tisane

Може би ще проявите интерес и към следните продукти