ЗДРАВОСЛОВЕН БИО Лавандулов цвят ТРОНКА 35гр | ZDRAVOSLOVEN BIO Lavender TRONKA 35g
Кат. №
7847

Наличност: Неналичен

Био цвят от лавандула за пълен релакс, комфорт и спокоен сън.

чети още
3,29 лв.
Описание

Детайли

БИО Цвят от Лавандула: Лавандулата е позната от древността като ароматично растение. Цветовете ѝ имат успокояващо и болкоуспокояващо действие. Извлеченото от нея етерично масло има изключително широко приложение в народната медицина. Лавандулата е инсектицидно растение - прогонва успешно молци и замества ефективно нафталина. Намира добро приложение при неврастения, сърдечна невроза, мигрена. Подпомага добрия сън и действа релаксиращо на цялото тяло.

Чайовете Тронка се отглеждат в района на Странджа-Сакар под строг контрол за био производство, без употребта на пестициди, торове и изкуствени регулатори. Производството се следи качествено чрез сертификационна система.

 

 

"Здравословен живот” е иновативна българска компания, стартирала дейността си през 2009 г. в София. Вносител и дистрибутор е на внимателно подбрани продукти от биологично чист произход с доказани качества на вкуса и съдържанието си. Първоначално вносът се осъществява от европейски страни, в последствие компанията започва да залага и на партньорството си с български производители, чиято продукция е силно конкурентноспособна и също толкова качествена, за да може да бъде предлагана дори на най-малките. Целта на Здравословен е да предложи на своите клиенти истински висококачествени продукти, на каквито има право всеки човек. Сред продуктовата гама са Био храни, супер храни, хранителни добавки, Био козметика, почистващи продукти, бебешки храни, чай, кафе, както и литература, напътстваща здравословния начин на живот.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Страна производител: България
Марка Здравословен живот
Производител: Здравословен живот ООД
Вид напитка: Чай
Форма: Единична опаковка
На растителна основа: Да
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Прием: Подходящ за парна дестилация за получаване на етерични масла, за ароматерапии, мехлеми и др.
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЗДРАВОСЛОВЕН БИО Лавандулов цвят ТРОНКА 35гр | ZDRAVOSLOVEN BIO Lavender TRONKA 35g

Може би ще проявите интерес и към следните продукти