Вирумин охлаждащ гел ПВМ ГАМА 250мл | Virumin cooling gel PWM GAMA 250ml
Кат. №
3451

Наличност: В наличност

Подходящ за хора, прекарващи дълго време в изправено или седнало положение.

чети още
30,30 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

  • Приложение

Продуктът оказва благоприятен ефект при синдрома на уморени крака, нощни крампи на краката, подуване на краката и ръцете. Подходящ за лица, които прекарват много време в изправено или седнало положение.

  • Начин на употреба

Нанесете тънък слой върху кожата и нежно масажирайте. Изчакайте, докато гелът напълно попие в кожата. Охлаждащият ефект може да се усети след няколко минути. Прилага се 2 -3 пъти на ден. Необходимо е да се избягва контакт на гела с лигавиците (например устната кухина, носа, интимни области).

  • Състав

Вода, полисорбат 20, пропиленгликол, екстракт от посевен овес, екстракт от люспи на елда, бутиленгликол, екстракт от плодове на бял трън, екстракт от листа на зелен чай, хидролизиран пшеничен протеин, екстракт от семена на конски кестен, глицерин, екстракт от корен на бодлив залист, екстракт от кора на лимон, екстракт от горски енчец, феноксиетанол, бензоена киселина, дехидрооцетна киселина, хидролизирана гума от Тара (Молина),  гума от Тара (Молина), карбомер , триетаноламин, ментол, калиев сорбат, имидазолидинил урея, DMDM хидантоин, масло от обикновена хвойна.

  • Препоръки и предпазни мерки

Продуктът е предназначен за външна употреба. Измивайте ръцете си внимателно след прилагането на гела. Гелът не трябва да се използва върху наранена кожа, отворени рани, екземи. Избягвайте контакт с очите. Ако настъпи контакт на очите с гела, е необходимо незабавно да ги измиете с чиста вода и да се свържете с Вашия лекар. В случай на случайно поглъщане на гела е необходимо веднага да се свържете с Вашия лекар .

  • Начин на съхранение

Да се съхранява на сухо място на стайна температура - между 15ºС и 25ºС, да не се излага на пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца, в оригинална опаковка.

ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ е дерматологично тестван и регистриран в Националната система за регистрация на козметични продукти, Република Полша.

P.W.M. GAMA са полска семейна компания, създадена през 2000 г. като производител на медицински продукти. През 2005 г. фирмата добавя към продуктовото си портфолио и висококачествените хранителни добавки ВИРУМИН. P.W.M. GAMA разработва тази линия в унисон с нуждите и потребностите на своите клиенти. След задълбочено изследване изключителните свойства на люспите от елда, фирмата ги използва като основа за своите  хранителни добавки.

P.W.M. GAMA е първата компания-производител, която съчетава три натурални суровини: памук, кожа и люспи от елда и така създава съвършената постелка за сън, почивка, перфектна релаксация.

От 2012 г. към продуктовата си гама фирмата добавя и серия лечебни гелове.

Продуктите и суровините, които P.W.M. GAMA използва в производството си, са 100% натурални.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Гел
Част от тялото: За крака, За тяло
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Ментол
Може ли да се използва от бременни? Да
На растителна основа: Да
Марка P.W.M. GAMA
Производител: P.W.M. GAMA
Страна производител: Полша
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Вирумин охлаждащ гел ПВМ ГАМА 250мл | Virumin cooling gel PWM GAMA 250ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти