Вирумин загряващ гел ПВМ ГАМА 250мл | Virumin warming gel PWM GAMA 250ml

Детайли

  • Приложение

Продуктът оказва благоприятен ефект при замръзване на краката, при състояние на повишено мускулно напрежение, преумора на мускулите, скованост на ставите, пренатоварена скелетната система. ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ е козметичен продукт.

  • Начин на употреба

Нанесете тънък слой върху кожата и нежно го втрийте. Изчакайте, докато гелът напълно попие в кожата. Сгряващият ефект може да се усети след няколко минути. Прилага се 2-3 пъти на ден. Необходимо е да се избягва контакт на гела с лигавиците (например устната кухина, носа, интимни области).

  • Състав

Вода, полисорбат 20, пропиленгликол, екстракт от посевен овес, екстракт от люспи на елда, бутиленгликол, екстракт от плодове на бял трън, екстракт от листа на зелен чай, хидролизиран пшеничен протеин, екстракт от семена на конски кестен, глицерин, хидролизирана гума от Тара (Молина), гума от Тара (Молина), карбомер, триетаноламин , феноксиетанол, калиев сорбат, имидазолидинил урея, DMDM хидантоин, парфюм, ванилил бутил етер, лимонен линалол, евгенол, гераниол , цитрал.

  • Препоръки и предпазни мерки

Продуктът е предназначен за външна употреба. Измивайте ръцете си внимателно след прилагането на гела. Гелът не трябва да се използва върху наранена кожа, отворени рани, екземи. Избягвайте контакт с очите. Ако настъпи контакт на очите с гела, е необходимо незабавно да ги измиете с чиста вода и да се свържете с Вашия лекар. В случай на случайно поглъщане на гела е необходимо веднага да се свържете с Вашия лекар .

  • Начин на съхранение

Да се съхранява на сухо място на стайна температура - между 15ºС и 25ºС, да не се излага на пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца, в оригинална опаковка.

ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ е дерматологично тестван и регистриран в Националната система за регистрация на козметични продукти, Република Полша.

Допълнителна информация

Производител: P.W.M. GAMA
Страна производител: Полша
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Парфюм
Може ли да се използва от бременни? Да
Вид продукт: Гел
Част от тялото: За крака, За тяло
Може ли да се използва за деца? Не
Дневен/Нощен/Комбиниран Не
На растителна основа: Да

Подобни продукти

АКТИВЕН ГЕЛ ДИВ КЕСТЕН С АРНИКА И ЕВКАЛИПТ 250мл АБОФАРМА | ACTIVE GEL HORSE CHESTNUT ARNICA AND EUCALYPTUS 250ml ABOPHARMA
Виж
4,89 лв.
АКТИВЕН ГЕЛ АРНИКА С ПАНТЕНОЛ 250мл АБОФАРМА | ACTIVE GEL ARNICA WITH PANTHENOL 250ml ABOPHARMA
Виж
4,89 лв.
Магне д'оро 250мг 20 сашета  ФОРТЕКС | Magne d'oro 250mg 20s FORTEX
Виж
7,99 лв.
ЖАЯ Релаксиращо масажно олио в гел форма 180мл | ZIAJA Relaxing massage oil in gel 180ml
Виж
14,89 лв.
АКТИВЕН ГЕЛ ДИВ КЕСТЕН С АРНИКА И ЕВКАЛИПТ 150мл АБОФАРМА | ACTIVE GEL HORSE CHESTNUT ARNICA AND EUCALYPTUS 150ml ABOPHARMA
Виж
5,79 лв.
АКТИВЕН ГЕЛ АРНИКА С ПАНТЕНОЛ 150мл АБОФАРМА | ACTIVE GEL ARNICA WITH PANTHENOL 150ml ABOPHARMA
Виж
5,79 лв.

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.