Вирумин загряващ гел ПВМ ГАМА 250мл | Virumin warming gel PWM GAMA 250ml
Кат. №
3449

Наличност: В наличност

При мускулно напрежение, преумора, скованост на ставите.

чети още
30,30 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

  • Приложение

Продуктът оказва благоприятен ефект при замръзване на краката, при състояние на повишено мускулно напрежение, преумора на мускулите, скованост на ставите, пренатоварена скелетната система. ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ е козметичен продукт.

  • Начин на употреба

Нанесете тънък слой върху кожата и нежно го втрийте. Изчакайте, докато гелът напълно попие в кожата. Сгряващият ефект може да се усети след няколко минути. Прилага се 2-3 пъти на ден. Необходимо е да се избягва контакт на гела с лигавиците (например устната кухина, носа, интимни области).

  • Състав

Вода, полисорбат 20, пропиленгликол, екстракт от посевен овес, екстракт от люспи на елда, бутиленгликол, екстракт от плодове на бял трън, екстракт от листа на зелен чай, хидролизиран пшеничен протеин, екстракт от семена на конски кестен, глицерин, хидролизирана гума от Тара (Молина), гума от Тара (Молина), карбомер, триетаноламин , феноксиетанол, калиев сорбат, имидазолидинил урея, DMDM хидантоин, парфюм, ванилил бутил етер, лимонен линалол, евгенол, гераниол , цитрал.

  • Препоръки и предпазни мерки

Продуктът е предназначен за външна употреба. Измивайте ръцете си внимателно след прилагането на гела. Гелът не трябва да се използва върху наранена кожа, отворени рани, екземи. Избягвайте контакт с очите. Ако настъпи контакт на очите с гела, е необходимо незабавно да ги измиете с чиста вода и да се свържете с Вашия лекар. В случай на случайно поглъщане на гела е необходимо веднага да се свържете с Вашия лекар .

  • Начин на съхранение

Да се съхранява на сухо място на стайна температура - между 15ºС и 25ºС, да не се излага на пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца, в оригинална опаковка.

ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ е дерматологично тестван и регистриран в Националната система за регистрация на козметични продукти, Република Полша.

P.W.M. GAMA са полска семейна компания, създадена през 2000 г. като производител на медицински продукти. През 2005 г. фирмата добавя към продуктовото си портфолио и висококачествените хранителни добавки ВИРУМИН. P.W.M. GAMA разработва тази линия в унисон с нуждите и потребностите на своите клиенти. След задълбочено изследване изключителните свойства на люспите от елда, фирмата ги използва като основа за своите  хранителни добавки.

P.W.M. GAMA е първата компания-производител, която съчетава три натурални суровини: памук, кожа и люспи от елда и така създава съвършената постелка за сън, почивка, перфектна релаксация.

От 2012 г. към продуктовата си гама фирмата добавя и серия лечебни гелове.

Продуктите и суровините, които P.W.M. GAMA използва в производството си, са 100% натурални.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Гел
Част от тялото: За крака, За тяло
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Парфюм
Може ли да се използва от бременни? Да
На растителна основа: Да
Марка P.W.M. GAMA
Производител: P.W.M. GAMA
Страна производител: Полша
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Вирумин загряващ гел ПВМ ГАМА 250мл | Virumin warming gel PWM GAMA 250ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти