РУВЕНОР ГРИЖА ЗА ВЕНИТЕ 50 капсули ФОРТЕКС | RUVENOR capsiles 50 caps FORTEX
Кат. №
3720

Наличност: В наличност

Съдосвиващо действие. Облекчава симптомите на разширени вени - болка, сърбеж, отоци, тежест в краката и глезените. Повлиява болезнени и кървящи хемороиди.

Облекчение при разширени вени и хемороиди.

чети още
16,28 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

ДЕТАЙЛИ НА ПРОДУКТА

Рувенор капсули грижа за вените на Фортекс е продукт с активно действие върху венозната система. Подпомага работата на капилярите, венозните стени и вените. Придава усещане за лекота в краката. 

Вариците, наричани още разширени вени се развиват с напредване на възрастта при всеки втори човек. Основните причини за тяхната поява са бременност, затлъстяване, засилена употреба на цигари и алкохол, нередовна или никаква физическа активност, прекалено натоварване от правостоене, наследствена обремененост, както и загуба на тонус на венозните стени поради напредване на възрастта. Неудобствата могат да бъдат изразени в болки и сърбеж в краката, усещане за тежест и напрегнатост, отоци. 

Венозната недостатъчност може да доведе също така до появата на хемороиди. Хемороидите представляват подути вени на ануса и ректума, което води до болка, сърбеж и кървене. Някои от причините за тяхната поява мога да бъдат раждане, напрежение при напъни предизвикани от запек или често вдигане на тежести, продължително седене.

Дивият кестен (Aesculus Hippocastanum) е известен със своите съдопротективни, венотонизиращи и противовъзпалителни качества. Повлиява благоприятно варикозни вени и хемороиди, чрез намаляване на капилярната пропускливост. Намалява болката, сърбежа и усещането за тежест и умора в краката.

Екстрактът от рускус (Ruscus aculeatus L.) притежава противовъзпалителни функции. Рускусът съдържа съдосвиващ агент, повишава тонуса на вените, занижава капилярната пропускливост и редуцира отоците в глезените и краката.

КОЛИЧЕСТВО СЪДЪРЖАНИЕ В 1БР КАПСУЛА:

  •  Екстракт от див кестен (Aesculus Hippocastanum), стандартизиран по 20% Есцин 200mg;
  •  Екстракт от рускус / бодлив залист (Ruscus aculeatus L.), стандартизиран по 11% сапунини, изчислено като рускогенини 200mg.

СЪХРАНЕНИЕ

На проветриво, сухо място, при стайна температура между 5°C и 25°C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца, в оригинална опаковка.

ФОРТЕКС НУТРАСЮТИКАЛС е изцяло българска компания производител на хранителни добавки и козметика. Продуктите са насочени в полза на човешкото здраве - профилактика, превенция и терапия чрез природни екстракти. Формулите са разработени така, че да се минимализират или отстранят възможни странични ефекти при употребата на препаратите. Иновативните комбинации от съставки се основават на съвременни достижения в диетиката и фармацията.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: По 1 капсула два пъти дневно след хранене с няколко глътки вода.
Особености на прием: Да се приема след хранене
Брой таблетки/дози 50
За колко време е приемът: 25 дни
Активна съставка: Див кестен, Рускус
С каква цел се приема? Защита на кръвоносната система, Подобряване на тонуса на кръвоносните съдове, При разширени вени, При хемороиди
Спада към: Облекчава оток, тежест и болка в краката, Облекчава хемороиди, Повлиява варикозни вени, Подпомага кръвоносната система, Противовъзпалително средство, Укрепва венозните стени и капилярите
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Сърдечна-съдова система
Лекарствена форма на прием: Капсули
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
Марка Fortex
Производител: Фортекс Нутрасютикалс ООД България
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: РУВЕНОР ГРИЖА ЗА ВЕНИТЕ 50 капсули ФОРТЕКС | RUVENOR capsiles 50 caps FORTEX