ДИВ КЕСТЕН + НЕВЕН ЕКСТРАКТ 350мг капсули 90 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | HORSE CHESTNUT 250mg caps 90s NATURE'S WAY
Кат. №
2952

Наличност: В наличност

Висококачествен и безопасен екстракт от конски кестен.

Хранителна добавка, която се грижи за здравето на вените. Подходяща при разширени вени, флебит, хемороиди и много други.

чети още

Нормална цена: 34,35 лв.

Special Price 31,95 лв.

Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Дивият кестен, наричан още конски кестен, е дърво произлизащо от източна Европа и Балканския полуостров. Днес е разпространен в практически всички страни с умерен климат. Названието „конски кестен“ дървото получава заради впечатлението, че, когато конете го консумират, оздравяват от гръдни болести. Това е погрешно – в натурален вид суровите кестени са отровни, както за хората, така и за конете. След подходяща обработка от тях може да бъде приготвен безопасен екстракт съдържащ повишени нива на веществото аесцин, което е активната му съставка, която е полезна за човека.

Този продукт е стандартизиран до 20% аесцин. Аесцинът има благотворно действие върху кръвоносната система. Той постига здравните си ефекти не чрез един, а чрез множество механизми – повишава нивата на азотния оксид (NO), който подобрява локалната трофика, предизвиква освобождаването на простагландини, антагонист е на серотонина и хистамина, които са част от „порочния кръг“ при развитието на редица съдови болести, и понижава разграждането на мукополизахаридите. Доказано аесцинът е ефективен при разширени вени. Ефективността му е сравнима с тази на компресивните чорапи използвани за това състояние, а странични ефекти практически липсват. При това приемът на добавка е значително по-комфортен от употребата на ластични чорапи. Аесцин се използва и при други съдови проблеми – хемороиди, флебит, еректилна дисфункция и за премахване на отоци.

Екстрактът от конски кестен се прилага и при състояния, които не са свързани със съдови нарушения. Такива са инфертилитет при мъжа, треска, диария, кашлица, увеличена простата, екзема, менструални болки, оток на меките тъкани при изкълчвания, артрит, фрактури и много други.

 

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 1 капсула 2 пъти дневно. С храна.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 90
За колко време е приемът: За месец и половина
Активна съставка: Конски кестен, Невен
С каква цел се приема? Болки в ставите, Лечение на сърдечно-съдови проблеми, Подобряване на сексуалната функция, Подпомагане на кръвната циркулация
Спада към: Кардиопротектор, Общо укрепване на организма, Противовъзпалително средство
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Капсули – твърди желатинови
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ДИВ КЕСТЕН + НЕВЕН ЕКСТРАКТ 350мг капсули 90 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | HORSE CHESTNUT 250mg caps 90s NATURE'S WAY

Може би ще проявите интерес и към следните продукти