ТЕПЕ Таблетки за визуализиране на плаката 10бр. | TEPE Тabs plaqsearch 10s
Кат. №
6304

Наличност: В наличност

Оцветява нова и стара плака в два тона.

чети още
6,14 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Таблетките за визуализиране на плаката на шведския производител ТеПе са създадени за да оцветяват плаката, за да виждаме къде по-добре да измием нашите зъби. Те оцветяват плаката в два нюанса: в червено се оцветява новата плака, а в синьо старата. Така може да се наблегне на допълнителна орална грижа. Използването на таблетките за визуализиране на плака гарантира повече грижа за вашите зъби. Може да комбинирате почистването с обикновените и интерденталните четки от марката Tepe.

 tepe-plaqsearch-niska-cena-evtino-izgodno-aptekabgcom

Начин на употреба: Сдъвчета таблетката след като сте почистили зъбите. След което изплакнете с вода. Оцветеното в червен цвят ще индикира по-новата плака, а в син старата. Измийте зъбите старателно.

 


 

Всички продукти на TePe в Aptekabgcom

 

Шведската компания TePe е основана през 1965г от Хенинг Еклунд. Той работи съвместно с експерти по дентална медицина и създава функционални продукти за устна хигиена. Целта на марката е да се фокусира върху интердеталното почистване и превантивната стоматологична помощ. През 1973г синът на Хенинг Еклунд - Бертил Еклунд продължава да развива компанията и създава първата четка за зъби, която бързо се превръща в любим продукт за орална хигиена в Швеция. Бизнес концепцията на TePe е да разработва, произвежда и продава висококачествени, функционални продукти за хигиена на устната кухина, в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Мисията на компанията е да докаже на хората, че зъбите могат да се запазят цял живот, както да се увеличи осведомеността за превантивни мерки за запазване здравето на зъбите.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка TePe
Производител: TePe Munhygienprodukter AB
Страна производител: Швеция
Продуктова серия ПОДСИЛВАНЕ НА ЕМАЙЛА И ЗАЩИТА ОТ ПЛАКА И КАРИЕСИ
Подходящо за: Възрастни и юноши над 12 години
Предназначение: Анти-кариес, Анти-плака
Подходяща ли е при хомеопатично лечение? Няма данни
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ТЕПЕ Таблетки за визуализиране на плаката 10бр. | TEPE Тabs plaqsearch 10s

Може би ще проявите интерес и към следните продукти