Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ТЕПЕ Течност за визуализиране на плаката 30мл | TEPE  Liquid plaqsearch 30ml

Детайли

Течността за визуализиране на плаката на шведския производител ТеПе е създадена за да оцветява плаката, за да виждаме къде по-добре да измием нашите зъби. Тя оцветява плаката в два нюанса: в червено се оцветява новата плака, а в синьо старата. Така може да се наблегне на допълнителна орална грижа. Използването на течността за визуализиране на плака гарантира повече грижа за вашите зъби. Може да комбинирате почистването с обикновените и интерденталните четки от марката Tepe.

 tepe-plaqsearch-niska-cena-evtino-izgodno-aptekabgcom

Начин на употреба: С помощта на памучен тампон напоен с 3-4 капки от течността, нанесете върху зъбите. След което изплакнете с вода. Оцветеното в червен цвят ще индикира по-новата плака, а в син старата. Измийте зъбите старателно.

 


 

Всички продукти на TePe в Aptekabgcom

 

Шведската компания TePe е основана през 1965г от Хенинг Еклунд. Той работи съвместно с експерти по дентална медицина и създава функционални продукти за устна хигиена. Целта на марката е да се фокусира върху интердеталното почистване и превантивната стоматологична помощ. През 1973г синът на Хенинг Еклунд - Бертил Еклунд продължава да развива компанията и създава първата четка за зъби, която бързо се превръща в любим продукт за орална хигиена в Швеция. Бизнес концепцията на TePe е да разработва, произвежда и продава висококачествени, функционални продукти за хигиена на устната кухина, в сътрудничество с експерти по дентална медицина. Мисията на компанията е да докаже на хората, че зъбите могат да се запазят цял живот, както да се увеличи осведомеността за превантивни мерки за запазване здравето на зъбите.

Допълнителна информация

Марка Тепе
Производител: TePe Munhygienprodukter AB
Страна производител: Швеция
Продуктова серия ПОДСИЛВАНЕ НА ЕМАЙЛА И ЗАЩИТА ОТ ПЛАКА И КАРИЕСИ
Част от тялото: ---
Подходящо за: Възрастни и юноши над 12 години
Предназначение: Анти-кариес, Анти-плака
С вкус на: Не
Съдържание на флуорид: Не
Хомеопатичен продукт: Не
Подходяща ли е при хомеопатично лечение? Няма данни
ТЕПЕ Течност за визуализиране на плаката 30мл | TEPE  Liquid plaqsearch 30ml

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.