Сироп АТУСИН НЕОФАРМ х 100мл | Syrup ATUSIN NEOPHARM x 100ml
Кат. №
12023

Наличност: В наличност

За успокояване и комфорт на горните дихателни пътища.

чети още
10,10 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Сироп АТУСИН на NEOPHARM е формула, рзаработена да поддържа здравето и комфорта на горните дихателни пътища - бял дроб, бронхи, трахея, фаринкс, гърло. Сиропът успокоява гърлото и гърдите, като подпомага дишането. Той е с приятен карамелен вкус, подходящ както за деца, така и за възрастни.

Активните съставки са:

  • PWEтм MD - воден екстракт от прополис, стандартизиран по органични ароматни киселини - фенетилов естер на кафеената киселина, ферулинова киселина, канелена киселина и др. Създава се чрез уникален GREEN Extractionтм метод от специално създадена трикомпонентна бленда, съдържаща кафяв, зелен и червен бразилски прополис, използвайки само вода, без химически разтворители. Така се запазват високи нива на чисти ароматни органични киселини от пчелния прополис и елиминиране на почти всички примеси и пчелен восък. Водният екстракт на прополис, за разлика от спиртния, е с висока концентрация на органични ароматни киселини, които имат положителен ефект върху здравето на мукозата и дихателните пътища, като ги поддържа здрави и чисти.

  • Стандартизиран екстракт от Plantago lanceolata L. - извлича се от растението теснолист живовлек, което съдържа няколко основни вида биологично-активни вещества: иридоидни гликозиди, флавоноиди, фенолни киселини и др. Растението действа ползвотворно върху здравето и функциите на дихателните пътища и покриващият ги епител.

  • Пчелен мед, глицерол и захар - добре познати съставки, които покриват и овлажняват дихателната мукоза при орален прием. Действат благоприятно на лигавицата на дихателните пътища, запазвайки чувството за комфорт в гърлото и фаринкса.

УПОТРЕБА: Преди употреба бутилката се разклаща! Опаковката съдържа мерителна чашка, улесняваща дозирането. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Прекомерната консумация може да доведе до слабителен ефект. При деца от 0 до 1 г. (новородени и кърмачета) се препоръчва приемът на Atusin да започне след консултация с лекар.

  • Деца от 0 до 5 г*.: 3 пъти по 2.5 ml на ден.

  • Деца от 5 до 12 г.: 3 пъти по 5 ml на ден.

  • Възрастни и деца над 12 г.: 3 пъти по 10 ml на ден.

NEOPHARM е създадена през 1996г. с цел търговия на лекарствени продукти, субстанции и химични вещества. През 2003 г. фирмата произвежда първия си собствен продукт - Neopholic. През 2012 г. НЕОФАРМ изгражда своя производствена база, която бива сертифицирана по един от най-високите стандарти за качество на крайния продукт ISO 22000:2005 и HACCP. В наши дни фирмата предлага на своите клиенти портфолио от собствени продукти, които имат за цел да подобрят качеството на живот тогава когато липсват или не съществуват задоволителни решения.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Деца от 0 до 5 г - 3 пъти по 2.5 ml на ден. Деца от 5 до 12 г - 3 пъти по 5 ml на ден. Възрастни и деца над 12 г - 3 пъти по 10 ml на ден.
Брой таблетки/дози Според употребата
За колко време е приемът: Според нуждата на пациента
Активна съставка: Живовлек, Прополис, Пчелен мед
С каква цел се приема? Здраве на дихателната система, Лечение на инфекции на горните дихателни пътища, Лечение на настинка и грип
Спада към: Здраве на дихателната система
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
С вкус на: С вкус на карамел
Човешка система: Дихателна система
Лекарствена форма на прием: Сироп
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Да, след консултация с лекар
Марка Neopharm
Продуктова серия ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
Производител: Неофарм България ЕООД
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Сироп АТУСИН НЕОФАРМ х 100мл | Syrup ATUSIN NEOPHARM x 100ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти