САМБУКУС ОРИДЖИНЪЛ сироп 240мл НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | SAMBUCUS ORIGINAL syrup 240ml NATURE'S WAY
Кат. №
2846

Наличност: В наличност

Стимулира здравето на дихателната и отделителната системи.

Хранителна добавка укрепваща имунитета.

чети още

Нормална цена: 29,25 лв.

Special Price 24,86 лв.

Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Черният бъз (Sambucus nigra) е билка използвана от хилядолетия в цяла Европа поради изключителните си ефекти върху човешкото здраве. Съвремнната наука е установила, че ефектите му се дължат на големия брой активни вещества, които той съдържа – аминокиселини, биофлавоноиди, каротеноиди, танини, витамин С и много други. В комбинация с най-съвременните методи за запазване на активните вещества това гарантира максимални нива на биофлавони, които се считат за ключови за постигане на здравните ефекти на тази билка.

Самбукус (Sambucus) е създаден на основата на черен бъз и има неизмерими положителни ефекти върху човешкият организъм. Той модулира действието на имунната система като насочва действието ѝ срещу вирусите и бактериите. Това го прави особено подходяща хранителна добавка през есенно-зимния сезон, когато респираторните инфекции са особено чести. Проучено и доказаное е, че сиропът има ефект при грип, обикновена настинка, вирусни и бактериални инфекции, възпаление на сливиците, проблеми със синусите и др. Освен това той потиска „излишното“ възпаление и намалява хроничната болка от невралгичен и артритен произход. Самбукус оказва положително влияние върху кашлица от различен произход. Притежава отхрачващо действие, спомага за очистването на белия дроб и изхвърлянето на секретите. Сиропът подпомага нормалното състояние на дихателната система.

Здравнте ефекти на този продукт не свършват до тук – той има известно слабително действие благодарение на съдържащите се в него пектини и смолисти вещества, което допринася за детоксикацията. Освен това той има диуретичен (пикочогонен) ефект, а това може да бъде от полза при инфекции на отделителната система и при борба с отоците. Влияе благоприятно върху обмяната на веществата в огранизма и понижава нивата на холестерола, което го прави полезен за сърдечно-съдовата система.

Самбукус е идеално средство за укрепване на здравето на целия организъм!

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. За ежедневна употреба: възрастни – 2 ч.л. (10ml) дневно, деца – 1 ч.л. (5ml) дневно. За интензивна употреба: възрастни – 2 ч.л. (10ml) 4 пъти дневно, деца – 1 ч.л. (5ml) 4 пъти дневно.
Брой таблетки/дози 1
За колко време е приемът: Според нуждата на пациента
Активна съставка: Черен бъз
С каква цел се приема? Борба с уроинфекции, Защита на отделителна система, Защита на сърдечно-съдова система, Лечение на настинка и грип, Подобряване на здравето, Подобряване на храносмилането, Понижава холестерола, Укрепване на имунната система
Спада към: Антиоксидант, Имуностимулатор, Общо укрепване на организма, Подобрява чревната функция, Подпомага пикочоотводната система, Противовирусно средство
Има ли добавен вкус: Да
С вкус на: С вкус на черен бъз
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм, Дихателна система, Имунна/ Лимфна система, Отделителна система
Лекарствена форма на прием: Разтвор
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без глутен (пшеница), Без оцветители
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е при бременни: Да
На растителна основа: Да
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: САМБУКУС ОРИДЖИНЪЛ сироп 240мл НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | SAMBUCUS ORIGINAL syrup 240ml NATURE'S WAY

Мнения на клиенти

Най-добрата цена

Поля Евтимова
Купувам си редовно продукта и тъй като го използвам често за мен цената е от изключителна важност. Благодаря за предложението!
6.02.2016 | 16:27

Може би ще проявите интерес и към следните продукти