САМБУКУС ЗА ДЕЦА (ОРГАНИК) сироп 120мл НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | SAMBUCUS FOR KIDS (ORGANIC) syrup 120ml NATURE'S WAY
Кат. №
2842

Наличност: В наличност

Увеличава защитните сили на организма.

чети още

Нормална цена: 17,80 лв.

Special Price 16,55 лв.

Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Черният бъз е билка използвана в цяла Европа от хиляди години. Сред активните ѝ вещества са антоцианините и флавоноидите. Това са мощни антиоксиданти, които модулират ефективността на имунната система. Те потискат „излишното“ възпаление и могат да облекчат хроничната болка при артрит и невралгии. Същевременно черният бъз увеличава защитните сили на организма за борба срещу инфекциите с вируси и бактерии. Това му свойство го прави идеален за прием през зимата с цел предпазване от грип – съществуват множество доказателства, че екстрактът от черен бъз съкращава продължителността и намалява тежестта на симптомите при това заболяване.

Самбукус ЗА ДЕЦА е създаден на основата именно на тази добре позната и изключително потентна билка. Самбукус съдържа цели плодове от култивиран био-черен бъз от специален сорт, който съдържа особено високи концентрации на активните вещества. Продуктът е произведен в съответствие със Стандарта за добра производствена практика – GMP. Това е изключителна хранителна добавка, която осигурява на Вашето дете здраве без да добавя към диетата му оцветители, ароматизатори и консерванти.

Давайте на детето Самбукус за деца органик сироп както с превантивна цел, така и за облекчаване на възникнали вече симптоми. Ако се приема още в първите 24 до 48 часа след появата на първите неразположения, Самбукус за деца органик сироп проявява осезаем ефект!

Сиропът е подходящ за деца над 12 месеца. Да се прилага в следната дозировка:

  • За ежедневна употреба: деца от 1-6 год.- 1ч.л.(5ml) дневно, деца от 7-12 год.– 2 ч.л. (10ml) дневно.
  • За интензивна употреба: деца от 1-6 год.- от 1 до 2 ч.л (5-10ml), два пъти дневно; деца от 7-12 год.- от 2 до 3 ч.л.(10-15 ml), два пъти дневно.

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. За ежедневна употреба: деца от 1-6 год.- 1ч.л.(5ml) дневно, деца от 7-12 год.– 2 ч.л. (10ml) дневно. За интензивна употреба: деца 1-6 год. – 1-2 ч.л (5-10ml) 2 пъти дневно; деца 7-12 год. –2-3 ч.л. (10-15 ml) 2 пъти дневно.
Брой таблетки/дози 1
За колко време е приемът: Според нуждата на пациента
Активна съставка: Черен бъз
С каква цел се приема? Лечение на настинка и грип, Подобряване на здравето, Противовъзпалително, Укрепване на имунната система
Спада към: Имуностимулатор, Общо укрепване на организма, Противовъзпалително средство
Има ли добавен вкус: Да
С вкус на: С вкус на черен бъз
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм, Дихателна система, Имунна/ Лимфна система
Лекарствена форма на прием: Разтвор
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без ароматизатори, Без глутен (пшеница), Без консерванти, Без оцветители , Без подсладител
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Подходящо за деца
Подходящо ли е при бременни: Да
На растителна основа: Да
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: САМБУКУС ЗА ДЕЦА (ОРГАНИК) сироп 120мл НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | SAMBUCUS FOR KIDS (ORGANIC) syrup 120ml NATURE'S WAY

Мнения на клиенти

Сироп за деца над 1 год.

АптекаБГ - Админ
Здравейте!
Продуктът следва да се дава на деца над 1 година, така че Ви препоръчваме да изчакате с употребата му за момента.
Дозировката за деца от 1 до 6 год. за ежедневна употреба е 1 ч.л. дневно, а при интензивна употреба - 1 до 2 ч.л. два пъти дневно.
10.11.2016 | 18:29

Прием от бебе на 10 месеца

Златка Кирилова
Здравейте,
Синът ми е на 10 месеца. Може ли да му давам от сиропа превантивно и в каква дозировка?
8.11.2016 | 17:16

Може би ще проявите интерес и към следните продукти