Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ПЛАЗМОН Бебешки бишкоти 6+ 720гр | PLASMON Biscotto 6+ 720g

Детайли

Бебешки бишкоти за гризкане на италианския производител Plasmon са перфектният начин вашето бебе да се научи да дъвче, дори и без зъбки. Подходящи за над 6 месечна възраст. Бишкотите за гризкане са произведени от брашно получено от зърно, култивирано според принципите на Oasi Plasmon при най-добрите условия и в подбрани терени, далече от източници на замърсяване. Специално разработената формула, подобрена с калций спомага за здравето на зъбите и костите. Вложените витамини благоприятстват фунционирането на тялото и нормалния растеж на бебето. 

biskottino

Лесно разтворими.
 

 

Всички продукти на Plasmon в Aptekabgcom

 

Италианският производител на бебешки храни Plasmon е създаден през 1902г. от д-р Чезаре Скоти. Името на марката произлиза от съставката "плазмон", използвана в първите продукти. Тя е лесно разтворима, лесно смилаема и богата на протеини. Компанията се усъвършенства и започва да предлага и други разнообразни бебешки храни - кремчета, сокове, супи и пюренца. През 1981г. италианския производител създава уникалната екологична програма за производство "Oasi Ecologica". Години по-късно, през 1996г. Plasmon получава сертификат за производството на продукти на плодова основа, бебешки храни и сокове. Днес компанията задава еталон за качеството и безопасност. Името на Plasmon е синоним на опит, ангажимент и любов към продуктите си. Мотото с което се слави Plasmon е " Грижа заедно за нуждите на своите малки клиенти".

Допълнителна информация

Вид храна: Бишкота
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 6+
Съдържа ли глутен? Да
Съдържа ли мляко? Да
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: ---
С вкус на: Бишкота
Допълнително действие на продукта Неутрално действие
Биологично произведени ли са съставките на продукта? Няма данни
Продуктова серия БИШКОТИ
Марка ПЛАЗМОН
Производител: PLASMON DAL 1902
Страна производител: Италия
ПЛАЗМОН Бебешки бишкоти 6+ 720гр | PLASMON Biscotto 6+ 720g

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.