ПЛАЗМОН Бебешки гранулирани бишкоти без глутен 4+ 374гр | PLASMON Biscottino granulato senza glutine 4+ 374g
Кат. №
5879

Наличност: В наличност

За бебета над 4 месеца.

чети още
10,62 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Бебешки гранулирани бишкоти без глутен на италианския производител Plasmon са перфектната добавка към млякото, чая, плодовия сок или плодовото пюре на вашето бебе. Подходящи за над 4 месечна възраст. Те се разтварят моментално, заради гранулираната си форма и са изключително подходящи за поставяне в бебешкото шише. В рецептата на бишкотите се съдържа диастазирано оризово брашно, което дава необходимата доза хранителни вещества на вашето съкровище. Диастазираното брашно осигурява много добра разтворимост и усвояемост от крехкото стомахче. Специално разработената формула, подобрена с калций спомага за здравето на зъбите и костите. Вложените витамини благоприятстват фунционирането на тялото и нормалния растеж на бебето. Добавете за допълнителна гъстота, обогатяване на вкуса или за повишаване хранителната стойност на ястието.

biskottino

Лесно разтворими.
 

 

Всички продукти на Plasmon в Aptekabgcom

 

Италианският производител на бебешки храни Plasmon е създаден през 1902г. от д-р Чезаре Скоти. Името на марката произлиза от съставката "плазмон", използвана в първите продукти. Тя е лесно разтворима, лесно смилаема и богата на протеини. Компанията се усъвършенства и започва да предлага и други разнообразни бебешки храни - кремчета, сокове, супи и пюренца. През 1981г. италианския производител създава уникалната екологична програма за производство "Oasi Ecologica". Години по-късно, през 1996г. Plasmon получава сертификат за производството на продукти на плодова основа, бебешки храни и сокове. Днес компанията задава еталон за качеството и безопасност. Името на Plasmon е синоним на опит, ангажимент и любов към продуктите си. Мотото с което се слави Plasmon е " Грижа заедно за нуждите на своите малки клиенти".

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид храна: Бишкота
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 4+
Съдържа ли мляко? Да
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без изкуствени оцветители, Без консерванти, Без палмово масло, Без яйца
С вкус на: Бишкота
Допълнително действие на продукта Неутрално действие
Биологично произведени ли са съставките на продукта? Няма данни
Продуктова серия БИШКОТИ
Марка PLASMON
Производител: PLASMON DAL 1902
Страна производител: Италия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ПЛАЗМОН Бебешки гранулирани бишкоти без глутен 4+ 374гр | PLASMON Biscottino granulato senza glutine 4+ 374g

Може би ще проявите интерес и към следните продукти