МЕЛУНА Дезинфекцираща чаша | MELUNA Cleaning cup
Кат. №
9666

Наличност: В наличност

Контейнер за стерилизиране на менструална чашка.

чети още
9,90 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

MeLuna дезинфекцираща чашка е допълнително удобство при поддържането на вашата менструална чашка. Тя може да бъде стерилизирана както във вряща вода в съд на котлона, така и в микровълнова фурна, използвайки дезинфекциращата чашка. Дезинфекциращата чашка е съобразена с формата и размера на менстуалната чашка. Предлага се в лилав цвят. Може да се съхранява в микрофибърна чантичка заедно с менструалната чашка, когато не я ползвате или когато я носите в багажа си.

 

 

Начин на употреба: Менструалната чашка се поставя в дезинфекциращата чаша, пълни се с вода и се стерилизира в микровълнова фурна за 3-5 минути. Капакът на дезинфекциращата чаша не трябва да е плътно затворен, за да може да излиза парата. Извадете от микровълновата след като изстине.

 

 

MeLuna е марка менструални чашки на едноименния производител от Германия. Създадени са като резултат от необходимостта на група жени от Германия от подобен продукт с високо качество, достъпна цена и разпространение в сравнение с други подобни продукти на пазара през 2009 година. Като приоритет са били определени различните размери, накрайници, цветове и приемлива цена. Впоследствие, с гласуване, се определя и името MeLuna, а две от жените създават дизайна на логото и на първата листовка с танцуващата жена. Всъщност, това е обработена реална снимка на една от тези две жени, танцувайки - Лунната жена. Франк Крюгер е нает да подготви техническото изпълнение и развитие на продукта. Компанията, въпреки нарастващата популярност и търсене на продукта, се запазва малка, като в нея понастоящем работят само 14 души.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка MeLuna
Производител: Me Luna GmbH
Страна производител: Германия
Вид продукт: Чаша
Материали: Пластмаса
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: МЕЛУНА Дезинфекцираща чаша | MELUNA Cleaning cup

Може би ще проявите интерес и към следните продукти