МЕНЮЪЛ ЕРЕКШЪН СИСТЕМ ръчна вакуумна помпа при еректилна дисфукция | Manual Erection System Vacuum Therapy Pump
Кат. №
14161

Наличност: В наличност

Вакуумна система при еректилна дисфункция.

чети още
535,00 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Предназначение:

Вакуум терапия подходяща  за мъже, които имат проблеми със задържане на ерекцията.

Функции:

Неинвазивен начин за постигане и задържане на ерекцията по време на сексуален акт. Осигурявайки удовлетворение. Постига се чрез електронна вакуум помпа. Системата има сравнително малко странични ефекти. Тя е лесен и ефективен метод. Подходящ предимно за мъже, които страдат от захарен диабет, хипертония или са били подложени на пълна простатектомия. Мъже, които са стабилно обвързани и имат желание да създадат деца, но имат такива, сходни или съпътстващи заболявания. Възможно е да се справят със своя проблем посредством този неинвазивен метод, крайният резултат, от който е достигане до задоволителна ерекция.

Основната разлика между системите ACTIVE и MANUAL за еректилна дисфункция:

MANUAL е ръчна, съответно по-тиха и по-дискретна, по-бързо създава по-силен вакуум;
ACTIVE  работи с батерии и е по-удобна за мъжа.

Предназначение:

При страдащи от диабет тип 1 и тип 2 - рискът от развитие на еректилна дисфункция при диабетиците е до три пъти по-голям. На всеки двама, един е с такава диагноза само за период от 10 години. Според изследвания в хода на вакуум терапията над 70% от тях отчитат задоволителна ерекция.
При хипертония, включително допълнителни оплаквания получени в резултат от лечение с лекарства, наднормено тегло и метаболитен синдром - съпътстващите заболявания при пациенти с хипертония са много, съответно и броя лекарства, които приемат. Терапията на еректилна дисфукция с PDE5 инхибитори (перорални инхибитори на фосфодиестераза тип 5) често е противопоказна, най-вече когато не бива да бъдат приемани донори на азотен окис/оксид (NO). В допълнение, определени антихипертензитивни медикаменти могат да увредят способността за достигане до ерекция, например: ангиотензин II рецепторни антагонисти, калциеви антагонисти, тиазидни диуретици и неселективни бета-блокери. Лечението с вакуумната помпа за тези пациенти е дългосрочно.
В следствие на оперативно лечение:
Отстраняване на цялата простатна жлеза, семенните каналчета и семеотводния канал т. нар. пълна (радикална простатектомия) - системата възобновява еректилната функция след операцията и се бори със заплахата от намаляване на дължината на пениса. По последни данни от проучвания е установено, че когато вакуум помпата се използва навреме след подобни интервенции, тя помага за бързото възстановяване и скорошна сексуална активност. Приблизително 80% от мъжете, използвали този метод за лечение, впоследствие отново са получили задоволителна ерекция. Едва при 23% се наблюдава намаляване на дължината на пениса. Специалисти са доказали, че употребата на вакуум системата в ранна фаза след откриване на проблема, приложена като последващо лечение след радикална простатектомия, е успешна и при 90% от мъжете води до ерекция със задоволителни резултати. Отчетени са такива успешни резултати и при лечение на по-възрастни хора, мъже с множествена склероза и Болест на Паркинсон, както и при пациенти с увреждания на гръбначния стълб.
Целевата група са мъже, които срещат проблеми при опити за задържане на ерекция – страдащи от еректилна дисфункция:
- Страдащи от диабет тип 1 и тип 2,
- Страдащи от хипертония
- Пациенти с хипертония и допълнителни оплаквания в следствие от лечение с медикаменти,
- Пациенти с наднормено тегло,
- Пациенти с метаболитен синдром
В следствие на инвазивно лечение на:
- Радикална простатектомия,
- Кистектомия,
- Външна лъчетерапия,
- Антиандрогенна терапия.

Предимства:

Възстановяване на еректилната функция;
Ограничаване на опасността от намаляване на размера (дължината) на пениса;
Подобрява в значителна степен процеса на възстановяване от предишни интервенции и циркулацията на кръвта;
Неинвазивен метод;
Лесна за употреба, безопасна, ефикасна и сигурна система;
За многократно и дългосрочно ползване.
Недостатъци:

Поява на кръвоизливи и хематоми по ствола или по главичката на пениса;
Поява на еритема (рядко срещано);
Студено усещане в самия пенис (често срещано);
Редуцира броя на спонтанните и продължителни ерекции;
Употребата на системата изисква практика.
Противопоказания:

Не използвайте този метод на лечение в случай на:

Необичайна форма на пениса;
Левкемия;
Сърповидно-клетъчна анемия;
Тумори на костния мозък;
Други заболявания, водещи до изменение в съсирването на кръвта и състояния на по-продължителна ерекция;
Препоръка от лекар за избягване на полов акт, поради медицински състояния.


Гаранция: 2 години на главата на електрическата помпа.

Производителят MEDintim не дава гаранция за: всички останали части за главата, при които не може да настъпи технологичен проблем, а могат единствено да бъдат счупени, като например пръстените. Те могат да бъдат подменени, след като бъдат заплатени.
прозрачният цилиндър и накрайниците за стягащия пръстен, тъй като те имат дълъг живот.

Действие:

В прозрачния цилиндър около пениса се образува вакуум с помощта на електрическа помпа, посредством специален механизъм (300-500 mmHg). Еректилната тъкан се изпълва с кръв, което води до втвърдяване на члена. Задържането на ерекцията става, като в основата на пениса се поставя един от стягащите пръстени. Той не позволява от разположените по дължината на пениса две камери, в които има гладки мускули - т.нар. Corpora cavernosa, да се оттече кръвта. По този начин се поддържа ерекцията по време на половия акт. Задоволителният сексуален контакт може да продължи до около 30 минути. След приключване, стягащият пръстен се премахва. Методът е чисто физически и не влияе по химичен път на тялото. Употребявайки системата не е нужно да се приемат и медикаменти.

Вакуум системата и нейното действие са признати от здравноосигурителните компании в Германия и САЩ. Ето защо, тя може да бъде предписана от лекар.

Съдържание:

- Конус, 
- Голям и малък накрайник за стягащия пръстен,
- Прозрачен цилиндър,
- Глава на електрическата помпа,
- Алкални батерии 3 x AAA,
- 4 различни размера стягащ пръстен (10, 12,5, 15 и 20 мм),
- Лубрикант 50 мл,
- Инструкции за ползване,
- Чантичка за съхранение,
- DVD с анимиран филм с инструкции за употреба.

Начин на употреба:

Запознайте се с ръководството за употреба. Всички компоненти в комплекта са за многократна употреба. Почистват се с топла вода, като изключение прави само главата на помпата. При необходимост всички части, включително пръстените с различни размери, могат да бъдат поръчани отново поотделно.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: МЕНЮЪЛ ЕРЕКШЪН СИСТЕМ ръчна вакуумна помпа при еректилна дисфукция | Manual Erection System Vacuum Therapy Pump

Може би ще проявите интерес и към следните продукти