Л-цитрулин капсули x 210 бр Дабъл Ууд | L-citrulline caps x 210 s Double Wood
Кат. №
14729

Наличност: В наличност

Допринася за поддържане на нормални нива на токсини в организма, както и за нормалното функциониране на имунната и сърдечно-съдовата системи.

чети още
70,95 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

L-CITRULINE / L-ЦИТРУЛИН на американската компания Double Wood Supplements допринася за нормалното функциониране на имунната и сърдечно-съдовата система.

L-ЦИТРУЛИН е неесенциална (заменима) аминокиселина, която се произвежда естествено в тялото и се намира в голям брой от храните, които консумираме. Химичното съединение играе важна роля в организма, но за разлика от други аминокиселини, то не се използва за изграждане на протеини.

Въпреки това L-цитрулинът играе много важна роля в цикъла на уреята, който помага на тялото да се освободи от вредни съединения. И по-конкретно - цикълът на уреята премахва излишния амоняк от тялото.

L-цитрулинът може също да спомогне за разширяването на кръвоносните съдове, понижаването на артериалното кръвно налягане, но също играе и много важна роля в изграждането на мускулните клетки.

Здравословни ползи:

  • Увеличаване на вазодилатацията

Вазодилатация представлява разширяването на артериите и вените. Свързва се с по-ниско кръвно налягане и повишен кръвен поток.

След като L-цитрулинът попадне в тялото, част от него се превръща в друга аминокиселина, наречена аргинин. Той от своя страна се превръща в молекула, наречена азотен оксид. Това е процесът, който стимулира притока на кръв и разширяването на кръвоносните съдове.

Любопитно е, че L-цитрулин може да увеличи количеството на аргинина в тялото повече от приема на самостоятелен аргинин. Това се дължи на различията в начина, по който тялото обработва двете аминокиселини.

  • Подпомага изграждането на мускулна маса

Въпреки че L-цитрулинът не е аминокиселина, която се използва директно за изграждане на протеини, е доказано, че увеличава протеиновия синтез чрез стимулирането на важен сигнален път, участващ в изграждането на мускулните клетки.

Освен това L-цитрулинът може да намали усвояването на определени аминокиселини от черния дроб и да предотврати тяхното разграждане.

Чрез тези ефекти върху протеиновия синтез и разграждането на аминокиселини L-цитрулинът може да допринесе за поддържане или увеличаване на мускулната маса.

  • Подпомага функционирането на мъжката полова система

Аминокиселината може също да подобри ерекцията при мъже с еректилна дисфункция. Това се осъществява вероятно чрез способността си да увеличава притока на кръв в кръвоносните съдове.

Double Wood Supplements е американска компания, която предлага чисти хранителни добавки и ноотропни средства с най-високо качество.

Компанията е основана от братята Рийз и Евън Ууд през 2014 година със седалище във Филаделфия, САЩ. Всеки продукт с марката Double Wood се подлага на безкомпромисен контрол на качеството, за да се гарантира ангажимента на компанията към крайния потребител. Марката предлага богат асортимент от добавки, съчетаващи най-новите научни открития с грижата за здравето.

Днес Double Wood Supplements е включена в списъка на 500-те най-бързо развиващи се частни компании в Америка. Тя произвежда широк спектър от хранителни добавки, много от които са иновативни и са патент на компанията. Продуктите не съдържат ГМО и глутен.

Съставки: В 2 капс.: Дн. доза:

Л-Цитрулин

1200 mg

1200 mg

Желатинова капсула, целулоза.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане на нормални нива на токсини в организма, както и за нормалното функциониране на имунната и сърдечно-съдовата системи.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Не приемайте Л-Цитрулин ако работите с тежки машини. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA

Double Wood logo

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: По 2 капсули дневно (за предпочитане сутрин, по време на хранене).
Особености на прием: Да се приема сутрин преди хранене
Брой таблетки/дози 210
За колко време е приемът: Според нуждата на пациента
Активна съставка: L-цитрулин
С каква цел се приема? Намаляване на стрес, нервност и напрежение, Укрепва мозъчната функция
Спада към: Повишава физическата издръжливост, Подобрява паметта, Подпомага работата на сърцето
Човешка система: Сърдечна-съдова система, Имунна/ Лимфна система
Лекарствена форма на прием: Капсули
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без генно модифицирани продукти, Без глутен (пшеница)
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
На растителна основа: Да
Хомеопатичен продукт: Да
Марка Double Wood
Производител: Double Wood
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Л-цитрулин капсули x 210 бр Дабъл Ууд | L-citrulline caps x 210 s Double Wood

Може би ще проявите интерес и към следните продукти