Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ЕЛГИДИУМ Четка за зъби ПОКЕТ медиум | ELGYDIUM Toothbrush POCKET medium

Детайли

Четката за зъби ELGYDIUM POCKET medium е със сгъваем механизъм, перфектен избор когато сте далеч от дома и пътувате. Заоблените влакна в краищата щадят максимално емайла и венците, като същевременно отстраняват ефективно и сигурно излишната плака. Зъбите са здрави, а усмивката е блестяща. ELGYDIUM POCKET medium ви позволява да поддържате перфектна орална хигиена, когато сте на път. Сгъваема, удобна и винаги под ръка.

Марката ELGYDIUM е притежание на лаборатории Pierre Fabre Oral Care. Продуктовата гама на ELGYDIUM обхваща всички аспекти от оралната хигиена, както за козметични цели, така и за медицински - четки, пасти и конци за зъби, води за уста и интердентални четки. Продуктите с марка ELGYDIUM са резултат от иновации, технологии и сътрудничество между практикуващи лекари, лицево-челюстни хирурзи и дентални специалист. В продължение на 40г ELGYDIUM се развива, израства и заема водеща позиция в 65 държави.

Допълнителна информация

Производител: Pierre Fabre Medicament (ELGYDIUM)
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Медиум
Вид глава: Обикновена
Размер на четката: За възрастни (12+ години)
ЕЛГИДИУМ Четка за зъби ПОКЕТ медиум | ELGYDIUM Toothbrush POCKET medium

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.