Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ЕЛГИДИУМ КЛИНИК X Четка за зъби ОРТОДОНТ медиум | ELGYDIUM CLINIC X Toothbrush ORTHODONT medium

Детайли

Четката за зъби ELGYDIUM CLINIC ORTHODONT medium е специално създадена за хигиена на зъбите и венците при носене на ортодонтски апарати - брекети, шини и др. Х-образни, напречно разположени влакна се грижат за чистотата на зъбите, дори и на трудно достъпните места. Tynex влакната със заоблени краища са нежни към зъбите и венците. ELGUDIUM CLINIC ORTHODONT medium е надеждно решение за вашата орална хигиена. За по-голяма чистота и запазване на формата, четката е с компактно капаче. Мека и удобна дръжка.

Марката ELGYDIUM е притежание на лаборатории Pierre Fabre Oral Care. Продуктовата гама на ELGYDIUM обхваща всички аспекти от оралната хигиена, както за козметични цели, така и за медицински - четки, пасти и конци за зъби, води за уста и интердентални четки. Продуктите с марка ELGYDIUM са резултат от иновации, технологии и сътрудничество между практикуващи лекари, лицево-челюстни хирурзи и дентални специалист. В продължение на 40г ELGYDIUM се развива, израства и заема водеща позиция в 65 държави.

Допълнителна информация

Производител: Pierre Fabre Medicament (ELGYDIUM)
Страна производител: Швейцария
Продуктова серия ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ
Захранване: Механична (обикновена)
Твърдост на четката: Медиум
Вид глава: С капаче
Размер на четката: За възрастни (12+ години)
ЕЛГИДИУМ КЛИНИК X Четка за зъби ОРТОДОНТ медиум | ELGYDIUM CLINIC X Toothbrush ORTHODONT medium

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.