ЕКО ДЕТСКИ КОМПЛЕКТ ЗА ХРАНЕНЕ ОТ БАМБУК Крава 5 части БАЛЕВ БИО | ECO BAMBOO KIDS DINNERWARE SET Cow 5 pieces BALEV BIO
Кат. №
8578

Наличност: Неналичен

От органични и натурално стерилни бамбукови влакна, царевично брашно и смола от аминокиселини.

чети още
14,40 лв.
Описание

Детайли

ЕКО ДЕТСКИ КОМПЛЕКТ ЗА ХРАНЕНЕ ОТ БАМБУК е биоразградим продукт, изработен изцяло от натурални суровини: органични и натурално стерилни бамбукови влакна, царевично брашно и смола от аминокиселини.

ЕКО ДЕТСКИ КОМПЛЕКТ ЗА ХРАНЕНЕ ОТ БАМБУК е абсолютно биоразградим! Процесът на разграждане е 1-2 години.

Съдовете от бамбук са студо- и топлоустойчиви (от - 20°С до 100°С) и са подходящи за миене в миялна машина на най-горния рафт.

 Не съдържа бисфенол A, фталати и нефтохимикали.


Начин на употреба: Измивайте веднага след употреба, за да избегнете оцветяване.

За рециклиране: Накиснете във вряща вода, смачкайте и оставете в компоста за разграждане.

Не използвайте в микровълнова фурна!


Срок на годност: при правилна експлоатация съдовете са годни за употреба 3-4 години.

 Бамбукът в производството: изделията от бамбук са 100% биоразградими. Произвеждат се от обвивката на бамбука, която се отделя сама, когато растението достигне определена зрялост. По никакъв начин употребата ѝ не вреди на неговия жизнен цикъл и то продължава да расте. Бамбукът има антибактериални свойства, които го правят идеален за многократна употреба. Освен това неговата повърхност не е пореста и не се поврежда след време - съдовете от бамбук са леки, здрави и са подходящи дори за миялна машина, тъй като са студо- и топлоустойчиви.

Царевицата като суровина в индустрията: отглежданата за индустриална употреба царевица е различна от тази за хранителна консумация. От индустриалната царевица се употребява цялото растение и за нейното отглеждане не се изисква прекомерната употреба на вода и пестициди. Остатъчните материали от нея (нишесте и растителни протеини) се влагат като фураж за животни и в различни сфери на производството.

 

 

БАЛЕВ БИО МАРКЕТ е българска компания, която се занимава с внос на най-висококачествени био продукти и органични храни. Фирмата работи само с утвърдени и доказани производители, за да гарантира качеството на продуктите си и абсолютното отсъствие на изкуствени добавки, подсладители, оцветители и консерванти. БАЛЕВ БИО МАРКЕТ залагат на био продуктите и органичните храни, защото в 21 век е от голямо значение животът на човек да бъде насочен към природата и нейните богати и пълноценни източници. От друга страна, биоразградимите предмети и опаковки вече са жизненоважни за планетата и човека.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Балев Био
Производител: Балев Био Маркет ЕООД
Страна производител: България
Вид продукт: Комплект
Материали: Бамбук
Обем и размери: 5 части: чиния, купичка, чаша, вилица, лъжица
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЕКО ДЕТСКИ КОМПЛЕКТ ЗА ХРАНЕНЕ ОТ БАМБУК Крава 5 части БАЛЕВ БИО | ECO BAMBOO KIDS DINNERWARE SET Cow 5 pieces BALEV BIO

Може би ще проявите интерес и към следните продукти