Анти-микробен спрей за въздух БИО ПРАНАРОМ х 150мл | Antibacterial spray BIO PRANAROM x 150ml
Кат. №
11881

Наличност: В наличност

Натурална формула за борба с бактериите и вирусите. Спрей за пречистване на въздуха.

чети още
44,39 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Анти-микробен спрей на PRANAROM е 100% натурален БИО продукт, предназначен да унищожи вредителите във въздуха на помещенията, в които прекарвате времето си. Той е ефективно средство с комплексно действие в борбата с микроби, вируси и гъбички. В допълнение, освежава въздуха от неприятните домашни миризми на цигари и готвено. Може да се употребява ежедневно, според индивидуалните нуждите - у дома, в колата, в офиса. Особено подходящ в период на инфекции.

Насоки при употреба: Напръскайте със спрея въздуха в помещението за 5 секунди, 2 - З пъти дневно (при помещение от 20 кв.м.). Измийте ръцете си след употреба. Избягвайте контакт с очите и кожата. Да се пази от деца и бременни жени, като не влизат в помещението 30 минути след напръскване.

Pranarôm е лаборатория, специализирана в научна и медицинска ароматерапия. Основана е през 1991 г. от Доминик Баду, добре познат фармацевт и ароматолог, уважаван заради книгите си по ароматерапия. Благодарение на стриктната работна методология на неговия екип, Pranarôm lnternational си е заслужил водещото място в областта на научната ароматерапия. Компанията активно промотира етеричните масла и техните ползи, като провежда специализирани обучения както за служителите си, така и за клиенти, болници, пациенти, спортисти. 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

С аромат на: Според състава на продукта
Вид масло: Етерично масло
Употреба: За външна употреба
Марка Pranarom
Производител: PRANARÔM INTERNATIONAL S.A.
Страна производител: Белгия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Анти-микробен спрей за въздух БИО ПРАНАРОМ х 150мл | Antibacterial spray BIO PRANAROM x 150ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти