КАЛЦИЙ 700 + ВИТАМИН Д3 + К 30бр. таблетки ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ | CALCIUM 700 + VITAMIN D3 + K 30s tablets DOPPELHERZ AKTIV
Кат. №
11174

Наличност: В наличност

За здрави кости и зъби, за силна имунна система.

чети още
7,59 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ КАЛЦИЙ 700 + ВИТАМИН D3 + К е висококачествена хранителна добавка, която осигурява комплексна грижа за костите и подсилва имунната система.

  • Калцият не може да се произвежда от организма, въпреки че е най-широко разпространеният минерал в човешкото тяло. Той участва в редица жизненоважни процеси като съсирването на кръвта, правилната функция на мускулите, транспортирането на нервните импулси, но една от най-основните му функции е ролята му в изграждането на костите и тяхното добро здравословно състояние. Около 99% от количеството калций в тялото се намира именно в костите и зъбите. Тъй като организмът си го набавя от външни източници, е от изключително голямо значение неговото допълнително приемане.
  • Недостигът на Витамин D e една от остновните причини за недоброто усвояване на Калция, като участва в за включването на Калция при костното изграждане. Причините за дефицит на Витамин D могат да са много: непълноценно хранене, продължителна работа на изкуствена светлина и недостатъчно излагане на слънце, напредналата възраст, заседнал начин на живот и наднормено тегло и др. Въпреки че слънцето може да ни достави Витамин D, това количество се оказва недостатъчно и често се наблюдава неговият дефицит.
  • Витамин К представлява мастноразтворим витамин, който също участва в костното изграждане и съсирването на кръвта. По-точно той активира определени белтъци - т.нар. GLA-протеини - два от тях се откриват главно в костите, ставите, хрущялите и артериалната стена. Ето защо достатъчното количество Витамин К е добра предпоставка както за доброто здраве на костите и хрущялите, така и за сърдечно-съдовото благосъстояние.  


КОЛИЧЕСТВО СЪДЪРЖАНИЕ В ДНЕВНАТА ДОЗА ОТ 1 ТАБЛЕТКА:
  • Калций - 700mg
  • Витамин D - 5µg
  • Витамин К - 80µg

 

DOPPELHERZ е немска марка с дългогодишна традиция. Основана през 1919 год. от Йозеф Петер Хенес, ДОПЕЛХЕРЦ продължава и до днес да бъде синоним на високо качество, надеждност и сигурност. Марката предлага множество продукти - хранителни добавки, билкови екстракти, витамини и минерали - всички от изключително висок клас. Контролът по качеството и дългогодишният опит на научно-изследователския екип на DOPPELHERZ гарантират, че предлаганите на пазара артикули ще Ви помогнат да водите активен и здравословен начин на живот.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Приемайте по 1 таблетка дневно по време на хранене. Да не се сдъвква.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 30
За колко време е приемът: 30 дни
Активна съставка: Витамин Д3 / Vitamin D3, Витамин К / Vitamin K, Калций
С каква цел се приема? Защита на костно-ставна система, Защита на кръвоносната система, Здраве на опорно-двигателния апарат, Имуномодулатор
Спада към: За здрави кости и стави, Имуностимулатор, Общо укрепване на организма, Подобрява и подсилва кожата, ноктите и косата, Подпомага производството на кръв, Подпомага работата на сърцето, Подсилва зъбите, Подсилва костите
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Подходящо за подрастващи над 12г.
Марка DoppelHerz
Продуктова серия DOPPELHERZ ACTIV
Производител: DoppelHerz
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: КАЛЦИЙ 700 + ВИТАМИН Д3 + К 30бр. таблетки ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ | CALCIUM 700 + VITAMIN D3 + K 30s tablets DOPPELHERZ AKTIV

Може би ще проявите интерес и към следните продукти