Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
БИОКСТРА Овлажняващ гел при сухота в устата 40мл. | BIOXTRA Dry mouth oral gel 40ml

Детайли

Ксеротомията (сухота в устата) е често срещано явление, особено при хора в напреднала възраст. Причините могат да бъдат странични ефекти при някои медикаменти или процедури, инфекции и възпаления, увредени нерви в областта на шията, последващ симптом след повръщане, диария, хирургическа намеса или отстраняване на слюнчените жлези, както и тютюнопушене или дишане с отворена уста. Понижено е производството на слюнка, което създава неприятен дискомфорт в устата. Препоръчително е при ксеротомия да пиете вода често и на малки глътки, да смучете бонбон или да дъвчете дъвка - смученето и дъвченето стимулират отделянето на слюнка.

БИОКСТРА Овлажняващ гел осигурява трайно хидратиране в случаи на ксеротомия. Гелът образува предпазен слой върху лигавицата и действа върху клетките за постепенно освобождаване на влажността. Предотвратява загубата на вода от повърхността на устната кухина.

БИОКСТРА Овлажняващ гел:

  • Стимулира естествените оздравителни процеси в устата и заздравява лигавицата.
  • Подпомага по-здравото прикрепване на подвижни протези.
  • Възвръща здравето и комфорта в устната кухина.

Особено ефективен през нощта.

 

Начин на употреба: Нанесете обилно количество БИОКСТРА Овлажняващ гел върху венците или в областта под протезите. Повтаряйте толкова често, колкото е необходимо. Особено препоръчително е нанасянето през нощта, тъй като тогава устата е в покой и активните съставки ще имат възможността да действат максимално.

За максимален ефект допълнете оралните си хигиенни навици с останалите продукти BioXtra.

Линеа Трейдинг ЕООД е българска компания, създадена през 1991г. Развива своята дейност в областта на продукти за здравето и медицински изделия. Фирмата е официален представител за Бълагария на редица световноизвестни марки продукти в сферата на стоматологията и фармацевтиката. Развива и собствена производствена линия продукти за назална хигиена - Naso Libero, която е добре позната на българския и чуждестранния пазар. Линеа Трейдинг е изцяло обърната към природосъобразното производство и прилага в дейността си оптимизирани доставки и маршрути, опаковки и транспортни боксове за многократна употреба, рециклирана хартия и разделно събиране на отпадъци.

Продуктите на Линеа Трейдинг са преминали необходимите клинични изпитания и са сертифицирани по Европейските Стандарти за качество.

Линеа Трейдинг ЕООД е член на Германо-Българската Търговска Камара.

Допълнителна информация

Марка Биокстра
Производител: Линеа Трейдинг ЕООД
Страна производител: България
Продуктова серия ---
Част от тялото: За устна кухина
Подходящо за: Възрастни и юноши над 12 години
Предназначение: Овлажняващо действие
С вкус на: Съставките си
Съдържание на флуорид: Не
Хомеопатичен продукт: Не
Подходяща ли е при хомеопатично лечение? Няма данни
БИОКСТРА Овлажняващ гел при сухота в устата 40мл. | BIOXTRA Dry mouth oral gel 40ml

Подобни продукти

ВЕЛЕДА Паста за зъби с невен 75мл | WELEDA Calendula zahncreme 75ml
Виж

Нормална цена: 11,99 лв.

Special Price 11,03 лв.

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.