АУТАН Мулти инсект (протекшън плюс) спрей 100мл | AUTAN Multi insect spray 100ml
Кат. №
8209

Наличност: В наличност

За възрастни и деца над 2 години.

Евективна защита за цялото семейство.

чети още
11,70 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

AUTAN Multi insect spray е подходящ за възрастни и деца над 2 години. Аерозолът попивав бързо, оставя приятен аромат и не омазнява кожата и дрехите. Подходящ за цялото тяло. Осигурява ефективна защита срещу комари и други кръвосмучещи насекоми за цялото семейство:

  • защита от комари - до 6 часа;
  • защита от тигрови комари - до 6 часа;
  • защита от хапещи мухи - до 5 часа;
  • защита от кърлежи - до 4 часа.

6 часа ефективна защита!

Дерматологично тестван.

 

Начин на приложение:

Напръскайте тялото от 15-20 см, като държите флакона вертикално. Избягвайте очите и устата. При деца задължително се нанася от възрастен. Не нанасяйте върху ръцете на децата. Не ползвайте повече от 2 пъти за 24 часа. Ако възникне дразнене, веднага прекратете употребата и изплакнете обилно с вода и сапун.

 

 Специални указания:
  • Силно запалим! Дръжте далеч от слънчева светлина и достъп на деца.
  • Не прилагайте при температура по-висока от 50° C.
  • Възможно е да се появят алергични реакции.
  • Измивайте ръцете си винаги след употреба.
  • Съхранявайте далеч от храна и напитки.

 

Важно: Избягвайте контакт с очите и поглъщане. При евентуален контакт с очите изплакнете обилно с вода. При поглъщане потърсете незабавно медицинска помощ.SC Johnson е американска компания с повече от 130-годишна история. Самюел Къртис Джонсън създава SC Johnson през 1886 г. в Расийн, Уисконсин. Фирмата е производител на висококачествени продукти, в чието производство се влагат суровини, отговарящи на съществуващите държавни стандарти за въздействие върху здравето и околната среда. От 2001 г. компанията ръководи разработката на продуктите си чрез програмата за избор на съставки Greenlist™. Така гарантира изключително високото качество на всеки свой продукт. Програмата Greenlist™ има четиристепенна система за проследяване на възможните опасности и рискове: хроничните опасности за човешкото здраве, дългосрочните опасности за околната среда, повишения риск за човешкото здраве и околната среда и други потенциални ефекти (като рискове от развитие на алергии и др.). Насочеността на SC Johnson е не само към високото качество: компанията поддържа изключително стремежа си към отговорност, чисто екологично производство и пълна ангажираност. Придържайки се към всички наредби и закони, компанията уважава човешките права, стреми се към максимално намаляване на емисиите, отпадъчните материали, влагането на изкопаеми горива, обезлесяването.

В продуктовата гама на SC Johnson влизат марки като Raid®, Autan®, Glade®, Duck®, Baygon®, Mr. Muscle®, Oust®, Pronto® и др.

 

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Подходящ за: Възрастни, Деца
Предпазва от: Комари, Кърлежи, Мухи
Тип на репелента: Спрей
Тип съставки: Химичен
Марка Autan
Производител: SC Johnson
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АУТАН Мулти инсект (протекшън плюс) спрей 100мл | AUTAN Multi insect spray 100ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти