АУТАН Фемили кеър стик 50мл | AUTAN Family care stick 50ml
Кат. №
8205

Наличност: Неналичен

За възрастни и деца над 2 години.

Евективна защита от комари за цялото семейство.

чети още
12,52 лв.
Описание

Детайли

AUTAN Family care stick е подходящ за възрастни и деца над 2 години. Оставя приятен аромат и омекотява кожата. Подходящ за цялото тяло. Осигурява ефективна защита срещу комари за цялото семейство!

4 часа ефективна защита!

Дерматологично тестван.

 

Начин на приложение:

Нанасяйте върху откритите части на тялото на всеки 3-4 часа. След като прекратите досега с насекомите, измийте обилно с вода и сапун. Избягвайте зоната на очите и устата! Не нанасяйте върху ръцете на децата!

 

 Специални указания:
  • Не използвайте върху наранена кожа или слънчеви изгаряния.
  • Дръжте далеч от слънчева светлина и достъп на деца.
  • Възможно е да се появят алергични реакции.
  • Измивайте ръцете си винаги след употреба.
  • Само за външна употреба!

 

Важно: Избягвайте контакт с очите и поглъщане. При евентуален контакт с очите изплакнете обилно с вода. При поглъщане потърсете незабавно медицинска помощ.

 


SC Johnson е американска компания с повече от 130-годишна история. Самюел Къртис Джонсън създава SC Johnson през 1886 г. в Расийн, Уисконсин. Фирмата е производител на висококачествени продукти, в чието производство се влагат суровини, отговарящи на съществуващите държавни стандарти за въздействие върху здравето и околната среда. От 2001 г. компанията ръководи разработката на продуктите си чрез програмата за избор на съставки Greenlist™. Така гарантира изключително високото качество на всеки свой продукт. Програмата Greenlist™ има четиристепенна система за проследяване на възможните опасности и рискове: хроничните опасности за човешкото здраве, дългосрочните опасности за околната среда, повишения риск за човешкото здраве и околната среда и други потенциални ефекти (като рискове от развитие на алергии и др.). Насочеността на SC Johnson е не само към високото качество: компанията поддържа изключително стремежа си към отговорност, чисто екологично производство и пълна ангажираност. Придържайки се към всички наредби и закони, компанията уважава човешките права, стреми се към максимално намаляване на емисиите, отпадъчните материали, влагането на изкопаеми горива, обезлесяването.

В продуктовата гама на SC Johnson влизат марки като Raid®, Autan®, Glade®, Duck®, Baygon®, Mr. Muscle®, Oust®, Pronto® и др.

 

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Подходящ за: Възрастни, Деца
Предпазва от: Комари
Тип на репелента: Стик
Тип съставки: Химичен
Марка Autan
Производител: SC Johnson
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АУТАН Фемили кеър стик 50мл | AUTAN Family care stick 50ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти