АПТАМИЛ ПРЕМАТЮЪР с Pronutra+ Мляко за недоносени бебета 0+ месеца 400гр. | APTAMIL PREMATURE with Pronutra+ Infant formula 0+ 400g
Кат. №
8045

Наличност: В наличност

За преждевременно родени бебета и бебета с по-ниско тегло.

За здрави бебета!

чети още
24,85 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

АПТАМИЛ PREMATURE с Pronutra+ е специално разработено мляко за недоносени бебета и бебета, родени с по-ниско тегло, подходящо от първия ден на раждането. Пълноценната формула съдържа всички нужни хранителни вещества и  осигурява здравословен растеж и развитие.

АПТАМИЛ PREMATURE с Pronutra+ съдържа специализирана смес от мазнини (дълговерижни полиненаситени мастни киселини - включително Арахидонова и Докозахексаенова мастни киселини), които подпомагат нормалното развитие на зрителния анализатор и нервната система, както и специална пробиотична смес Immunofortis.


Pronutra+ е патентована комбинация, съдържаща Витамини А, С и D, Пребиотици (scGOS/lcFOS 9:1), Дълговерижни полиненаситени мастни киселини (арахидонова - AA /докозахексаенова - DHA), Галакто-олигозахариди, Фрукто-олигозахариди, Желязо и др. Формулата допринася за развитието на мозъка и  формирането на пълноценна имунна система.

Използвайте АПТАМИЛ PREMATURE с Pronutra+ по препоръка на педиатър.

Подходящо за кърмачета 0+ месеца.


Начин на приготвяне:

Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на бебешка храна, отбелязани на опаковката на продукта! Неправилното приготвяне може да крие риск за бебешкото/детското здравето.

Измивайте ръцете си винаги преди приготвяне на бебешката храна. Стерилизирайте съдовете и шишетата, в които съхранявате и предлагате храната.

Преварете чиста питейна вода за около 10 минути и я охладете до телесна температура. Отлейте от нея нужното количество в бебешкото шише за хранене. Добавете препоръчителната доза Aptamil Premature с Pronutra+ (виж кутията) - винаги използвайте мерителната лъжичка от опаковката. 1 мерителна лъжичка представлява 1 равна мерителна лъжичка, без да се притиска съдържанието. Изравнете с ръба на нож. Затворете шишето и разклатете добре до получаване на хомогенна смес от водата и сухата субстанция. Проверете дали температурата на течността е подходяща, като изсипете малко количество от вътрешната страна на китката си - температурата трябва да е приблизително като човешката.

Използвайте приготвеното мляко винаги непосредствено след приготвянето му. Никога не предлагайте престояла храна. Не дохранвайте по-късно с остатъка от приготвената напитка.

Никога не оставяте бебето/детето да се храни само, без наблюдение.

Съхранявайте на сухо място, на стайна температура, далеч от слънчева светлина.

Използвайте около 3 седмици след отваряне.

 

Важно: Майчината кърма винаги е била и ще бъде най-подходящата храна за Вашето бебе. Използвайте мляко за кърмачета само след консултация и по препоръка на педиатър или друг лекар-специалист в областта на грижите за бебето и майката. Храненето с биберон може да повлияе негативно върху кърменето, да затрудни целия процес и дори да доведе до преждевременно отбиване.

 

 

 

Немският професот Александър Бакхаус е първият, който разработва специална и подходяща храна за новородените. Причината е, че през XIX в. над 20% от бебешката смъртност (до 1 г.) в Европа се дължи на хранителни разстройства, причинени от алтернативното хранене на бебетата с краве мляко в суров вид, вместо с майчната кърма. Формулата на проф. Александър Бакхаус е бзаирана на краве мляко и доближава максимално естествената мачйчина кърма. Патента за формулата, базирана на краве мляко,  той  предоставя на Мартинус ван дер Хаген и неговия брат, които започват масовото производство на "най-добрата млечна храна за бебета и болни". През 1901 г. ѝ дават името Nutricia. Nutricia се развива - предлага се в страната и в чужбина, а след Втората световна война бележи начало на разработване на голямото разнообразие от специализирани храни, които фирмата предлага и до днес.

Паралелно с Nutricia, през 1933 г., сладкарската компания Milupa, намираща се във Фридрихсдорф, се занимава и с разработването и предлагането на зърнени храни с мляко, специално създадени за бебета. 30 години по-късно изследователи от Фридрихсдорф разработват марката Aptamil. През 1995 г. Aptamil става част от Nutricia.

През 2007 г. Groupe Danone стават собственици на Nutricia и днес тя се нарича Danone Nutricia Early Life Nutrition.

Продуктите на Nutricia са с най-високо качество, абсолютно безопасни и с висока хранителна стойност, предлагащи пълноценна алтернатива на майчиното мляко, което си остава най-добрият начин на хранене за едно кърмаче.

 

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Aptamil
Производител: Nutricia
Страна производител: Нидерландия
Вид напитка: Адаптирано мляко
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 0+
Вид мляко: Краве
Особености: За недоносени
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: АПТАМИЛ ПРЕМАТЮЪР с Pronutra+ Мляко за недоносени бебета 0+ месеца 400гр. | APTAMIL PREMATURE with Pronutra+ Infant formula 0+ 400g

Може би ще проявите интерес и към следните продукти