Паста за зъби избелваща екстра заздравяваща ЖАНИНА УЛТРА УАЙТ х 75мл | Whitening toothpaste extra strength JANINA ULTRA WHITE x 75ml
Кат. №
12006

Наличност: Неналичен

Временно изчерпан продукт!

За бели, здрави и защитени зъби.

чети още
18,95 лв.
Описание

Детайли

Паста за зъби избелваща екстра заздравяваща JANINA ULTRA WHITE е иновативна формула за избелване на зъбите, която съдържа специална комбинация от естествени плодови ензими от Ананас и Папая и е свободна от тежки абразиви. По-голямото количество от избелващи съставки помага да се премахнат натрупваните с времето петна от никотин, кафе, чай, вино и други. Ежедневната употреба прави зъбите видимо по-бели, полирани и гладки. Екстра заздравяващата паста предпазва зъбите от повторно натрупване на петна в следствие на консумирането на храни, напитки и никотин.

Безопасна за ежедневна употреба.

Начин на употреба: Зъбите се измиват 2 пъти дневно, като се четкат поне 3 минути.

Избелващата серия пасти и ленти за зъби JANINA ULTRA WHITE има изключително ниско абразивна формула от течен емайл и патентован натурален избелващ комплекс от АНАНАС и ПАПАЯ, които избелват зъбите безопасно. Действат без да увреждат емайла или да предизвикат болка и чувствителност на зъбите и венците. Могат да се използват ежедневно, без Silica в състава си. Комплексът почиства емайла и премахва натрупани петна от кафе, никотин, чай, червено вино и червило, като същевременно изгражда биофилм върху зъбите, реагира със слюнката и не ѝ позволява да засъхва по зъбите с което ги предпазва от натрупване на петна и плака по тях.

Janina Ultra White е марка продукти за орална хигиена на Brodie & Stone International Plc. Създадена в сърцето на Лондон, от 1994г. това е марка №1 за натурално и безопасно избелване на зъби с ензими от ананас и папая. Целта е всеки да постигне искрящо бяла усмивка и същевременно оптимално орално здраве.Формулата и се базира на натурални активни съставки, които се грижат за зъбите и венците без да причиняват болка или да увреждат емайла. Не съдържат абразиви като повечето избелващи пасти. Съдържат оптимални нива на флуорид. Защитават зъбите и венците от влиянието на вредните фактори. Това е висококачествена дентална козметика, предназначена за ежедневна употреба.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка JANINA ULTRA WHITE
Производител: Brodie & Stone International Plc.
Страна производител: Великобритания
Част от тялото: За устна кухина
Подходящо за: Възрастни
Предназначение: Анти-кариес, Анти-плака, Избелваща, Против гингивит, Против лош дъх
С вкус на: С вкус на мента
Съдържание на флуорид: Да
Подходяща ли е при хомеопатично лечение? Няма данни
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Паста за зъби избелваща екстра заздравяваща ЖАНИНА УЛТРА УАЙТ х 75мл | Whitening toothpaste extra strength JANINA ULTRA WHITE x 75ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти