ВИЗИКОД Очи 30 сашета БИОНАТ 1+1 | VISICODE Eyes 30 sachets BIONAT 1+1
Кат. №
6503

Наличност: В наличност

За здрави очи!

Плати 1, вземи 2!


Предпазва очите от вредни външни влияния, намалява "компютърната умора".

чети още

Нормална цена: 27,98 лв.

Special Price 24,98 лв.

Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Свойства

ВИЗИКОД Очи (VISICODE Eyes) сашета e висококачествена хранителна добавка с приятен плодов вкус в лесноразтворима форма. Съдържа набор от активни съставки, които предпазват очите от вредните външни влияния. В перфектно съотношение, те също така превентират ранното настъпване на състояния като макулна дегенерация (която може да съчетава редица заболявания: нарушения в централното зрение, фокусирането, яснотата на виждане, разпознаването на лица и др.) и катаракта (потъмняване естествената леща на окото).

 

Активните съставки:

 • Lutemax®2020 е основната активна съставка, която е иновативан патентован комплекс, съдържащ макуларните каротеноиди Зеаксантин и Лутеин, имащи свойството да се наслагват в околоретинната зона и да възпрепятстват вредните влияния за окото. Лутеинът и Зеаксантинът са също така мощни антиоксиданти и предпазват от UV лъчите и техния фотооксидантен ефект, от вредната синя светлина, излъчвана от различните дигитални устройства.
 • Екстракт от Черна боровинка - богат на биофлавоноиди и антоцианидини, той играе важна роля в поддържането на състоянието на фините капиляри в задната част на окото и благоприятства възобновителните свойства на ретината. Повишава остротата и яснотата на виждане, като така улеснява виждането. Има релаксиращ за окото ефект. Изключително се допълва с Лутеин и Зеаксантин при намаляването на негативното влияние от различни видове светлина (изкуствена, слънчева, синя).
 • Витамин А има известен благоприятен ефект върху зрението. Нормализира го и помага при адаптацията на окото от светло към тъмно. Действа овлажняващо и превентира изсушаването на очите.
 • Витамин Е предпазва от оксидативен стрес.
 • Витамин С насърчава синтеза на роговичния колаген и колагена в стъкловидното тяло, допълва Витамин Е и неговия силен антиоксидантен ефект, влияе добре върху съединителната тъкан.

 

Действието на активните съставки в ВИЗИКОД е насочено към:

 • Запазване и поддържане на добро състояние на зрението.
 • Предпазване от неблагоприятни влияния на околната среда, UV лъчи и др.
 • Предпазване на очите от източници на неблагоприятни лъчения като компютър, таблет, телевизор, телефон и др. дигитални устройства.

 

Съдържание в максималната дневна доза от 1 саше:

 • Lutemax®2020:
  • Лутеин - 10 mg
  • Зеаксантин - 2 mg
 • Витамин А - 0.8 mg
 • Витамин Е - 12 mg
 • Витамин С - 80 mg
 • Екстракт от Черна боровинка - 160 mg

 

 

БИОНАТ е бързоразвиваща се иновативна компания, занимаваща се с внос и дистрибуция на висококачествени продукти от реномирани производители. Създадена е през 2003 г. в гр. Пловдив и от тогава надгражда своето добро име и коректно отношение към своите партньори и клиенти. Фирмата е официален представител на германската ASAM GmbH за България, както и за някои европейски страни. Продуктите на БИОНАТ се грижат за здравето в редица направления - фирмата предлага внос и дистрибуция на висококачествени и достъпни решения за ежедневната грижа за кожата, косата, очите, краката и стъпалата. Предлага изделия в помощ на борбата с косопада, акнето, разширените вени, напукана кожа и леки изгаряния, болки в ставите, целулит, умора, простуда и др. Продуктите са с високо качество, голям голям процент натурални съставки и сигурен произход.    

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Приемайте по 1 саше на ден, разтворено в половин до една чаша вода. За оптимални резултати е препоръчителен непрекъснат прием от 3 месеца.
Брой таблетки/дози 30
За колко време е приемът: 30 дни
Активна съставка: Витамин А / Vitamin A, Витамин Е / Vitamin E, Витамин Ц / Vitamin C, Зеаксантин, Лутеин, Черна боровинка /екстракт/
С каква цел се приема? Очно здраве
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Има ли добавен вкус: Да
С вкус на: С вкус на портокал
Човешка система: Зрение
Лекарствена форма на прием: Сашета /Прахчета/
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Подходящо за подрастващи над 12г.
Марка Visicode
Производител: Kinezika d.o.o.
Страна производител: Словения
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ВИЗИКОД Очи 30 сашета БИОНАТ 1+1 | VISICODE Eyes 30 sachets BIONAT 1+1

Може би ще проявите интерес и към следните продукти