ВАЛЕРИАНА 525мг капсули 90 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | VALERIAN 525mg caps 90s NATURE'S WAY
Кат. №
2939

Наличност: Неналичен

Стандартизиран натурален продукт успокояващ ума и тялото.

Билкова хранителна добавка бореща се със стреса и безсънието.

чети още
31,36 лв.
Описание

Детайли

Валерианата е многогодишно тревисто растение, което произхожда от Европа и някои части на Азия, но днес е широко разпространено и в Северна Америка. Названието му дължим на древните римляни – латинската дума „valere“ означава „да бъдеш здрав, да бъдеш силен“. Още Хипократ описва ефектите на тази билка върху човешкия организъм, а Гален рутинно я предписва за борба с безсънието.

Нейчър‘с Уей представя стандартизиран екстракт от тази изпитана през вековете билка – всяка капсула съдържа 0,8% валерианова киселина, която се счита за активната субстанция на валерианата.

Валерианата действа успокояващо и стабилизиращо на нервната система като по този начин подобрява нейната адаптивност към разнообразни външни и вътрешни фактори. Класическата употреба на това растение е като мек седатив за борба с инсомнията. Тя стимулира отпускането на тялото и ума и съответно по-лесното заспиване. Освен това тя се използва с успех и при прекомерен стрес, нервност и пренапрежение. Валерианата може да бъде използвана и за борба с телесни симптоми, чието влошаване може да бъде предизвикано от прекомерна психична активност. Такива болести са астма на неврологична основа, хистеричните състояния, главоболие, мигрена и стомашно неразположение.

Това растение се използва и за много други състояния. Като отпуска ума тя осигурява една по-благоприятна предиспозиция към света, което прави приложението ѝ уместно при депресия, хипохондрия и редица други проблемни психологически състояния. Може да бъде използвана за борба с тремора (треперенето), епилепсия, хиперкинетично разстройство, синдром на хроничната умора, мускулни и ставни болки и симптоми на менопаузата като горещи вълни и нервност.

 

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 2 капсули 1 час преди сън.
Особености на прием: Да се приема вечер
Брой таблетки/дози 90
За колко време е приемът: За месец и половина
Активна съставка: Валериана
С каква цел се приема? Лечение на безсъние, Лечение на сърдечно-съдови проблеми, Намаляване на стрес, нервност и напрежение, Нормализиране на съня
Спада към: Лечение на безсъние, Общо укрепване на организма, Транквилант
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Капсули
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
На растителна основа: Да
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ВАЛЕРИАНА 525мг капсули 90 бр. НЕЙЧЪР‘С УЕЙ | VALERIAN 525mg caps 90s NATURE'S WAY

Може би ще проявите интерес и към следните продукти