СЛИЙП & РЕСТОР таблетки 20 бр. НАТРОЛ | SLEEP N RESTORE tabs 20s NATROL
Кат. №
1430

Наличност: В наличност

Природна добавка стимулираща нормалния сън и възстановяването на тялото през нощта.

За дълбок и есествен сън.

чети още
15,63 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Този обхватна нощна формула подпомага постигането на по-спокоен, дълбок сън и същевременно поддържа естествените възстановителни процеси в организма. Комбинацията от мелатонин и валериан осигурява достигането на нормалните фази на съня. Мощната антиоксидантна формула осигурява на тялото бойната мощ необходима за възстановяването и защитата на клетките от увреждане в резултат от неправилния хранителен режим и ангажиран живот.

Тази формула се възползва от естествените възстановителни процеси, които се случват, докато спим, като отстраняване на свободните радикали и производството на хормона на растежа. Продуктът на Натрол Слийп & Ристор помага на тялото Ви да получи съня и клетъчна защита, така че да се събудите освежени и готови да се справите с ежедневните изпитания.

Марката Natrol® е основана през 1980г от Елиът Балберт. За близо 40г на пазара Natrol® се е превърнала във водещ производител на хранителни добавки в света, чието седалище се намира в САЩ. Основната цел e предлагането на продукти с безкомпромисно качество, съчетавайки силата на природата, напредналата наука и високите технологии. Производителят следва стриктна програма за контрол на продуктите, която гарантира, че те са безопасни, чисти и тяхното съдържание отговаря на посоченото на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 1 таблетка 20 минути преди сън.
Особености на прием: Да се приема преди сън
Брой таблетки/дози 20
За колко време е приемът: 20 дни
Активна съставка: ZMA, Валериана, Витамин Е / Vitamin E, Глутамин, Гроздово семе /екстракт/, Калций, Мелатонин
С каква цел се приема? Защита на нервна система, Лечение на безсъние, Намаляване на стрес, нервност и напрежение, Нормализиране на съня
Спада към: Антиоксидант, Защита на клетките от оксидативен стрес, Лечение на безсъние, Намалява умора и изтощение, Подобрява качеството на съня, Подпомага работата на нервната система, Спокоен сън, Съкращава времето за заспиване
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Нервна система
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка Natrol
Производител: Natrol
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: СЛИЙП & РЕСТОР таблетки 20 бр. НАТРОЛ | SLEEP N RESTORE tabs 20s NATROL

Може би ще проявите интерес и към следните продукти