СЕЛЕН 100мкг таблетки 100 бр. + ВМ2000 таблетки 14бр. СОЛГАР | SELENIUM 100mcg tabs 100s + VM2000 tabs 14s SOLGAR
Кат. №
3367

Наличност: Неналичен

Минерал участващ за защитата на тялото от свободните радикали.

чети още

Нормална цена: 29,99 лв.

Special Price 26,39 лв.

Описание

Детайли

Селенът е микроелемент, който е есенциален за много химически процеси протичащи в човешкото тяло. Той е ключов за работата на глутатион пероксидазата, която е основен ензим в борбата със свободните радикали. Селенът участва и в „рециклирането“ на витамин Е – друг антиоксидант. Като прибавим и собствената антиоксидантна активност на селена лесно можем да разберем защо той е толкова важен за забавянето на стареенето, укрепването на имунната система и борбата с инфекциите и раковите клетки.

Формулата VM2000 е балансирана от необходимите витамини, минерали и микроелементи /включително хром и бор/, аминокиселини, супер храни, билки, водоразтворими фибри и биофлавоноиди. Подходяща е и за вегетарианци. Създадена е на основата на непреработени храни и билки. VM2000 е перфектната добавка за работещи, спортисти и живеещите в града. Защитава дейността на сърдечно-съдовата система; забавя процесите на стареене; увеличава енергията и тонизира организма.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Активна съставка: Селен
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 100
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Прием: През устата. По 1 таблетка дневно с храна.
За колко време е приемът: За повече от три месеца
Подходящ за: Витамини за имунната система
С каква цел се приема? За зачеване, Лечение на настинка и грип, Подобряване на сексуалната функция, Укрепване на имунната система
Спада към: Антиоксидант, Имуностимулатор
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм, Мъжка репродуктивна система
Подходящ ли е за диабетици: Да
Подходящо ли е за вегетарианци и вегани? Веган, Вегетарианци
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: СЕЛЕН 100мкг таблетки 100 бр. + ВМ2000 таблетки 14бр. СОЛГАР | SELENIUM 100mcg tabs 100s + VM2000 tabs 14s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти