РОЖЕ КАВАЙЕ КОМПЛЕКТ Изключително нежен интимен гел 200мл + Изключително нежни интимни кърпички 15бр | ROGE CAVAILLES KIT Extra-gentle intimate cleanser 200ml + Extra-gentle intimate wipes 15s
Кат. №
4648

Наличност: Неналичен

Ежедневна хигиена и защита.

чети още
12,55 лв.
Описание

Детайли

Антибактериалният комплект на РОЖЕ КАВАЙЕ съдържа:

  • РОЖЕ КАВАЙЕ Изключително нежен интимен гел 200мл | ROGE CAVAILLES Extra-gentle intimate cleanser 200ml
  • РОЖЕ КАВАЙЕ Изключително нежни интимни кърпички 15бр | ROGE CAVAILLES Extra-gentle intimate wipes 15s


Изключително нежният интимен гел е със специална формула, подходяща за ежедневна хигиена дори на най-чувствителните лигавици. С физиологично pH 5.5 гелът поддържа интимният баланс за изключителен комфорт в продължение на 12ч. Разработен съвместно с гинеколози изключително нежният интимен гел на РОЖЕ КАВАЙЕ има капсулирани съставки, които освобождават действието си постепенно във времето. Съдържащите се екстракти от лайка и невен по деликатен и нежен начин хидратира и успокоява кожата. Физио-регулаторен комплекс се грижи за защитата от дребни проблеми. 

Хипоалергенна формула без сапуни и парабени.

 

 

Изключително нежни интимни кърпички са перфектният избор по време на път или време извън дома - навсякъде и по всяко време! Интимните кърпички на Rogé Cavaillès съдържат екстракт от алое вера и chitoglykan, благодарение на които по несравнимо нежен начин почистват интимната зона и я предпазват от развитието на микроорганизми. С физиологично pH 5.5 изключително нежните интимни кърпички на РОЖЕ КАВАЙЕ поддържат интимния баланс. Свежестта и комфортът в интимната зона са сигурни навсякъде и по всяко време. Удобната малка опаковка от 15бр е подходяща за всяка дамска чанта. Изключително нежните интимни кърпички са разработени съвместно с гинеколози и педиатри и са подходящи както за възрастни, така и за деца.

Хипоалергенна формула без сапуни, алкохол и парабени.

Кърпичките са съставени от 100% биоразградими елементи. Могат да бъдат изхвърлени в тоалетната чиния.

 

 


Начин на употреба: Продуктите са предназначени само за външна употреба!

  • Нужното количество от гела се нанася на влажна кожа в интимната област и се разпенва, след което се изплаква обилно с вода. 
  • Една кърпичка е достатъчна за почистване на интимната област. Не е необходимо отмиване.

 

Марката Rogé Cavaillès специализира вече над 80г в разработката на козметични продукти за хигиена на тялото. Rogé Cavaillès се отличава с високо ниво и ефективност на продуктите си и нежни формули подходящи за приложение от цялото семейство. Продуктовата гама на марката е клинично тествана съвместно с дерматолози и гинеколози. Rogé Cavaillès предлага твърди и течни сапуни, олиа, интимни гелове, део защита и грижа за устните.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Комплект
Част от тялото: За интимната област
Тип кожа: Деликатна/Чувствителна
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За жени
С аромат на: Невен
Може ли да се използва от бременни? Да
Може ли да се използва за деца? Да
Продуктова серия ИНТИМНА ХИГИЕНА, КОМПЛЕКТИ И ПАКЕТИ
Марка Rogé Cavaillès
Производител: Rogé Cavaillès
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: РОЖЕ КАВАЙЕ КОМПЛЕКТ Изключително нежен интимен гел 200мл + Изключително нежни интимни кърпички 15бр | ROGE CAVAILLES KIT Extra-gentle intimate cleanser 200ml + Extra-gentle intimate wipes 15s

Може би ще проявите интерес и към следните продукти