Мокри кърпи за интимна хииена, антибактериални 15бр РОЖЕ КАВАЙЕ | Intimate wipes with antibacterial agent 15s ROGE CAVAILLES
Кат. №
4602

Наличност: Неналичен

Мокри кърпи за интимна хигиена и защита извън дома.

чети още
6,49 лв.
Описание

Детайли

Антибактериалните интимни кърпички на РОЖЕ КАВАЙЕ са перфектният избор по време на път или време извън дома - навсякъде и по всяко време! Интимните кърпички на Rogé Cavaillès съдържат антибактериален екстракт от мащерка, който се грижи за свежестта и комфорта в интимната зона. Удобната малка опаковка от 15бр е подходяща за всяка дамска чанта. Антибактериалните кърпички са разработени съвместно с гинеколози и педиатри и са подходящи както за възрастни, така и за деца.

Кърпичките са съставени от 100% биоразградими елементи. Могат да бъдат изхвърлени в тоалетната чиния.

 

 

Начин на употреба: Продуктът е предназначен само за външна употреба! Една кърпичка е достатъчна за почистване на интимната област. Не е необходимо отмиване.

 

Марката Rogé Cavaillès специализира вече над 80г в разработката на козметични продукти за хигиена на тялото. Rogé Cavaillès се отличава с високо ниво и ефективност на продуктите си и нежни формули подходящи за приложение от цялото семейство. Продуктовата гама на марката е клинично тествана съвместно с дерматолози и гинеколози. Rogé Cavaillès предлага твърди и течни сапуни, олиа, интимни гелове, део защита и грижа за устните.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Rogé Cavaillès
Производител: Rogé Cavaillès
Страна производител: Франция
С аромат на: Специфичен Rogé Cavaillès аромат
Продуктова серия ИНТИМНА ХИГИЕНА
Как се употребяват кърпичките? За интимна хигиена
Антибактериални ли са? Да
pH Киселинно
Подходящи ли са за бебета и деца? Да
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Мокри кърпи за интимна хииена, антибактериални 15бр РОЖЕ КАВАЙЕ | Intimate wipes with antibacterial agent 15s ROGE CAVAILLES

Може би ще проявите интерес и към следните продукти