ПИ ЕС-АЙ КЮ ПАМЕТ 498мг 60 капсули НАТУРАЛ ФАКТОРС | PS IQ MEMORY 498mg 60 caps NATURAL FACTORS
Кат. №
2951

Наличност: В наличност

Подобрява паметта и концентрацията

Природна подкрепа за добра памет

чети още
34,09 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

PS IQ MEMORY на NATURAL FACTORS съдържа природни източници на мастни киселини и фосфолипиди - Лецитин, Масло от риба тон, Масло от Вечерна Иглика. Достатъчният прием на мастни киселини е от изключителна важност за функциите на мозъка, концентрацията, паметта и продуктивността при умствени натоварвания. Комбинацията от тези съставки задоволява напълно нуждите на организма от мастни киселини. Добавеният Витамин Е допълва ефекта и има антиоксидантно действие. PS IQ MEMORY е подходящ за хора, подложени на стрес, психически натоварвания, по време на изпити и др. Освен това, оказва благоприятен ефект върху всички системи в организма, подобрява състоянието на кожата, поддържа нивата на хорестерола в нормални граници, спомага за поддържане на нормално артериално налягане.

 

 

Natural Factors® е марка, производител на висококачествени хранителни добавки, която се е утвърдила на първо място по продажби в Канада. Марката е носител на престижната награда CHFA за високи постижения в областта на здравословните храни на Канадската Асоциация за здравословни храни. Natural Factors е собственик на над 2000дка земеделска площ в Okanagan Valley, Британска Колумбия, където се поддържат плантации с органични растения, които с използват за направата на суровините на продуктите. Портфолиото на Natural Factors се състои от пълната гама хранителни добавки - билки, витамини, минерали, есенциални мастни киселини и специални формули.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата, приемат се 4 капсули сутрин, 3 следобяд и 1 вечер
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: 6 дни
Активна съставка: Лецитин, Омега-3, Рибено масло
С каква цел се приема? Намаляване на стрес, нервност и напрежение, Нормално развитие на мозъка, Облекчаване на часовата разлика (jet-lag), Подобряване на вида на кожата, Подобряване на здравето, Подобряване на тонуса на кръвоносните съдове, Понижава холестерола, Сърдечно-съдово здраве, Укрепва мозъчната функция
Спада към: Есенциални мастни киселини, Общо укрепване на организма
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм, Сърдечна-съдова система, Нервна система
Лекарствена форма на прием: Капсули – меки желатинови
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка Natural Factors
Производител: Natural Factors
Страна производител: Канада
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ПИ ЕС-АЙ КЮ ПАМЕТ 498мг 60 капсули НАТУРАЛ ФАКТОРС | PS IQ MEMORY 498mg 60 caps NATURAL FACTORS