КОМПЛЕКС ОТ БЯЛ ТРЪН/ГЛУХАРЧЕ растителни капсули 50бр. СОЛГАР | MILK THISTLE/DANDELION COMPLEX veg. caps 50s SOLGAR
Кат. №
1350

Наличност: Неналичен

Хранителна добавка с магарешки бодил и глухарче.

Подпомага функцията на черния дроб.

чети още

Нормална цена: 69,99 лв.

Special Price 58,09 лв.

Описание

Детайли

Този комплекс съдържа две основни билки – магарешки бодил и глухарче. Магарешкият бодил има уникалните свойства да предпазва черния дроб и няма еквивалент във фармацията. Отравянето с мухоморки може да се лекува само с магарешки бодил, като той е толкова ефективе, че дори не се оспорва от медицинската общност. Той подпомага общата детоксикация на организма и подобрява чернодробната функция при заболявания като хепатит, цироза и мастен черен дроб.

Глухарчето също оказва протективен ефект върху черния дроб. Освен това то се използва при лечение на инфекции, подуване, задържане на вода, проблеми с млечната жлеза, заболявания на жлъчката, пневмония и вирусни заболявания. Той стимулира отделянето на жлъчка има лек диуретичен ефект.

Дозировка: Приемат се по 1-3 капсули дневно за предпочитане по време на хранене.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. 1-3 капсули дневно за предпочитане по време на хранене.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 50
За колко време е приемът: 25 дни
Активна съставка: Магарешки бодил
С каква цел се приема? Подобряване на храносмилането, Понижава холестерола
Спада към: Общо укрепване на организма
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Хранителна система
Лекарствена форма на прием: Капсули – меки желатинови
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без ароматизатори, Без глутен (пшеница), Без захар, Без консерванти, Без нишесте, Без подсладител
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е за вегетарианци и вегани? Веган, Вегетарианци
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: КОМПЛЕКС ОТ БЯЛ ТРЪН/ГЛУХАРЧЕ растителни капсули 50бр. СОЛГАР | MILK THISTLE/DANDELION COMPLEX veg. caps 50s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти