Мокри кърпи за интимна хигиена 20бр НАТУРАЛ КЕЪР ЛИБРЕС | Feminine wet wipes 20s NATURAL CARE LIBRESSE
Кат. №
6260

Наличност: В наличност

Мокри кърпи за ежедневна употреба.

чети още
3,25 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Свойства на продукта: LIBRESSE Мокри кърпички Natural care са изработени от специални естествени абсорбиращи материали и са плътни, меки и изключително нежни. Ефикасно почистват интимната зона, като поддържат балансирано рН нивото на деликатната кожата там. Екстрактите от Алое вера и Лайка поддържат кожата мека и приятно ароматизирана, като в същото време я защитават.

Не съдържат алкохол и парфюми.

Дерматологично тествани.

 

Активни съставки:

  • Екстракт от Лайка
  • Екстракт от Алое вера

 

Начин на употреба: Издърпва се необходимият брой кърпички от отвора на пакета, след което той се затваря, за да се запази влажността на останалите. Нежно се почистват замърсените зони.


LIBRESSE са част от Essity Ltd. Компанията Essity е създадена през 1940 г. в Швеция. LIBRESSE предлага широка гама висококачествени прдукти за дамска хигиена, изработени от специално подбрани висококачествени материали. Производствената дейност на компанията е съобразена с всички изисквания за безопасност и непрестанно се стреми към производство без отпадъци. От 1990 г. Essity работи с технологията LCA (Life Cycle Assasment) - Оценка на вредното въздействие върху околната среда, нанесено от производството. Непрекъснатият стремеж на компанията към рециклируема дейност означава, че тя влага все по-висококачествени и естествени материали, подбрани от специални източници, които да гарантират и все по-високите оценки за качеството на предлаганите от нея продукти. 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Марка Libresse
Производител: Essity Ltd.
Страна производител: Швеция
С аромат на: Лайка и Алое вера
Как се употребяват кърпичките? За интимна хигиена
pH Киселинно
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Мокри кърпи за интимна хигиена 20бр НАТУРАЛ КЕЪР ЛИБРЕС | Feminine wet wipes 20s NATURAL CARE LIBRESSE

Може би ще проявите интерес и към следните продукти