ЛА РОШ ПОЗЕ Термална вода спрей 300мл | LA ROCHE-POSAY THERMALE EAU Thermal spring water 300ml
Кат. №
5361

Наличност: В наличност

Успокояваща грижа за цялото семейство в голяма опаковка.

чети още
28,41 лв.
Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Свойства на продукта: ЛА РОШ ПОЗЕ ТЕРМАЛ Термална вода-спрей представлява ежедневна успокояваща и омекотяваща грижа за цялото семейсто. Термалната вода е подходяща за бебета, деца, жени и мъже с всеки тип чувствителна кожа. Естественият антиоксидант предпазва кожа от климатичните условия-слънце, вятър, студ и други. Действа като анти-ейдж грижа. Високото съдържание на Селен във водата поддържа еластичността на тъканите, предпазва ги от стареене и и подобрява състоянието на кожата. Минералите и микроелементите, съдържащи се в спрея притежават успокояващи, омекотяващи и антиоксидантни свойства. Естествените и натурални съставки я правят деликатна и нежна към бебешката и детска кожа. Опаковката под формата на спрей, прави нанасянето много удобно. Малките частици проникват мигновенно в кожата за интензивно и бързо успокояващо действие. В голяма икономично изгодна опаковка.

 

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ИЗСЛЕДВАНА ЕФЕКТИВНОСТ!

 

Начин на употреба: Нанасяйте Термална вода-спрей на Ла Рош Позе като директно напръскате върху кожата и оставете да попие 2-3 минути. Избършете останалото количество с кърпа.

 

 

Серията THERMAL EAU на La Roche-Posay е създадена да се грижи за нуждите на чувствителната кожа склонна към раздразнения. Специалните продукти на серията THERMAL EAU са предназначени за успокоение на кожата на лицето и тялото. Високото съдържание на естествени елементи правят серията високо толерантна към бебешката и детска кожа. Лабораториите на La Roche-Posey познават нуждите на чувствителната зачервена кожа и разработват специални продукти, който се грижат за мигновенно хидратиране и моментално успокоение. Ежедневното използване на продукт от серията гарантира оптимален комфорт, висока толератност и ефективна грижа.

 

 
 ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА МАРКАТА В APTEKABG
 

Френската дермокозметична марка La Roche-Posay работи със специалисти в областа и разработва формули за подобряването на състоянието на чувствителната кожа. Продуктите на La Roche-Posay имат ограничен състав и се създават под строг контрол на производство. Сериите продукти La Roche-Posay са адаптирани към специфичните изисквания на всички типове чувствителна кожа. Продуктите предлагат ефикасни решения при нетолерантна, реактивна, атопична и  склонна към акне кожа. Основната активна съставка на всеки е термалната вода от извора в Ла Рош Позе. Тя е известана със своите антиоксидантни и терапевтични свойства, като незабавно успокоява чувствителната и раздразнена кожа. Водещи дерматолози препоръчват дермокозметиката La Roche-Posay, като тя гарантира качество и висок контрол. 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Термална вода
Част от тялото: За лице, За тяло
Тип кожа: Всички, Деликатна/Чувствителна
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: Всички
С аромат на: Специфичен La Roche-Posay аромат
Може ли да се използва от бременни? Да
Може ли да се използва за деца? Да
Продуктова серия ТЕРМАЛНА ВОДА LA ROCHE-POSAY
Марка La Roche-Posay
Производител: La Roche-Posay
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ЛА РОШ ПОЗЕ Термална вода спрей 300мл | LA ROCHE-POSAY THERMALE EAU Thermal spring water 300ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти