Л-АРГИНИН 1000мг таблетки 90бр. СОЛГАР | L-ARGININE 1000mg tabs 90s SOLGAR
Кат. №
2188

Наличност: В наличност

Подобрява трофиката на тъканите.

За нормалната кръвна циркулация. За подпомагане на енергийния баланс на организма

чети още

Нормална цена: 96,30 лв.

Special Price 69,34 лв.

Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Едно от важните съединения, действащи на късо разстояние в човешкия организъм е азотният оксид – NO. Той стимулира съдовете да се разширяват като по този начин подобрява местната трофика на съдовете и понижава кръвното налягане. Основният прекурсор за формирането на това вещество е аминокиселината L-аргинин. При нормални условия с храната приемаме достатъчни количества от тази аминокиселина, но в състояние на болест запасите от нея може да се окажат недостатъчни.

Аргининът е полезен при множество сърдечни състояния, включително високо кръвно налягане, отслабен имунитет, за подобряване на спортните постижения и възстановяване след дълго боледуване, борба с някои бъбречни състояния и много други.

Л-аргининът увеличава количеството и подвижността на спермата. Подпомага ерекцията. В допълнение, аминокиселината играе важна роля за защитата на имунната система.

Добавката е подходяща и за вегетарианци.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 1 таблетка дневно с храна.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 90
За колко време е приемът: За три месеца
Активна съставка: Аргинин
С каква цел се приема? Енергийна стимулация, За зачеване, Подобрява кръвната функция, Подобряване на здравето, Подобряване на сексуалната функция, Подпомагане на кръвната циркулация, Спортно хранене, Сърдечно-съдово здраве, Укрепване на имунната система
Спада към: Имуностимулатор, Общо укрепване на организма, Спортно хранене
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Мускулна система, Сърдечна-съдова система, Мъжка репродуктивна система
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без ароматизатори, Без глутен (пшеница), Без захар, Без консерванти, Без нишесте, Без оцветители , Без подсладител
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е за вегетарианци и вегани? Веган, Вегетарианци
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: Л-АРГИНИН 1000мг таблетки 90бр. СОЛГАР | L-ARGININE 1000mg tabs 90s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти