ИМУН БЛЕНД® 90бр. вег. капс. НЕЙЧЪР'С УЕЙ | IMMUNE BLEND® 90s veg caps NATURE'S WAY
Кат. №
7651

Наличност: В наличност

6 медицински гъби за мощно имуномодулиращо действие.

Повишава енергийните нива на организма.

чети още
69,98 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

IMMUNE BLEND® на NATURE'S WAY е хранителна добавка, съдържаща специален комплекс от 6 медицински гъби, познати от древни времена с чудодейните си свойства за цялостното здравословно състояние. Хранителната добавка повишава имунитета по естествен начин, повишава тонуса и енергията на клетъчно ниво и защитава организма.

Гъбата Майтаке е мощен адаптоген и подпомага организма да се справи със стресови ситуации от всякакво естество. Съдържа витамини Б и Д и Бетаглюкани, повишава енергийните нива на организма. Има данни, че има силно противораково действие.

Гъбата Шийтаке има силно имуномодулиращо действие. Тя дава тонус и енергия, влияе благоприятно при вирусни и инфекциозни заболявания, понижава холестерола. Наситена е на полизахариди, аминокиселини, ензими, витамин Д и др.

Гъбата Чага е силен детоксикатор, има противовъзпалителни свойства, противораково действие и подсилва имунната система. Гъбата съдържа Супер оксид дисмутаза (SOD) - оксид сис силно действие против автоимунни заболявания като псориазис и др. Чага има и доказано противораково действие - повишавайки имунните сили на организма, тя е силно средство в борбата с ракови и туморни заболявания.

Гъбата Рейши е широко изследвана и използвана заради многобройните си положителни действия върху целия организъм. Има изключителен имуностимулиращ ефект - тя е незаменимо средство при борбата с настинки и вируси. Съдържа полизахариди, които са и причината да влияе подпомагащо при лечение на ракови заболявания. Рейши е и мощен адаптоген.

Гъбата Хемематсутаке се използва за лечение на ракови заболявания, на диабет II тип, намалява холестерола, помага при атеросклероза, нарушено храносмилане, колит, остеопороза и др. Прилага се успешно за потискане на страничните ефекти от химио и лъчетерапия.

Гъбата Енокитаке е богата на бета глюкани и лактин - имуномодулиращ протеин, стимулиращ производството на антиоксиданти в организма. Енокитаке има силно имуностимулиращо действие. Поддържа здравето на сърцето и черния дроб.

Продуктът притежава сертификат TruID™, гарантиращ отсъствието на фалшификати в състава му.

 

NATURE'S WAY (НЕЙЧЪРС УЕЙ) е създадена през 1968г от Том Мърдок. NATURE'S WAY впряга лечебната сила на растенията за подобряване на здравето. Марката е притежател на TRU-ID сертификат, който от своя страна е независима програма за тестове на чистотата и автентичността на продуктите. Висококачествените и чисти съставки без съдържание на ГМО са в основата на философията на бранда. Уникалността на всеки продукт се крие в баланса между традиционната медицина и съвременната наука. NATURE'S WAY се придържа към Добрите производствени практики (GMP), което е поредното доказателство за поддържането на висок стандарт в процеса на работа.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: Приемайте по 3 капсули на ден по време на хранене.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 100
За колко време е приемът: 33 дни
Активна съставка: Енокитаке, Майтаке, Рейши, Хемематсутаке, Чага, Шийтаке
С каква цел се приема? Енергийна стимулация, Клетъчна енергия, Лечение на настинка и грип, Повишаване на енергията, Подобряване на здравето, Укрепва/Подсилва имунната система
Спада към: Имуностимулатор
Човешка система: Общо действие /укрепващо/ – върху целия организъм
Лекарствена форма на прием: Капсули
Помощни вещества, които отсъстват в продукта: Без глутен (пшеница), Без захар, Без изкуствени оцветители, Без консерванти, Без мая, Без овкусители, Без сол, Без соя, Без царевица
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
На растителна основа: Да
Марка Nature's Way
Производител: Nature's Way
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ИМУН БЛЕНД® 90бр. вег. капс. НЕЙЧЪР'С УЕЙ | IMMUNE BLEND® 90s veg caps NATURE'S WAY

Може би ще проявите интерес и към следните продукти