ХИП БЕЙБИЗАНФТ Пате - измивна пяна за лице и ръце 250мл | HIPP BABYSANFT Duck baby foaming face and handwash 250ml
Кат. №
8218

Наличност: В наличност

Нежна грижа за чувствителната бебешка кожа. Предназначена за лице и ръце.

чети още
8,28 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Свойства на продукта: HIPP BABYSANFT Пате - измивна пяна за ръце и лице е част от уникалната продуктова серия BABYSANFT за нежната бебешка кожа от самото раждане, тъй като не използва съставки, които дразнят или алергизират кожата. Пяната е кремообразна, с неутрално рН, като внимателно измива и почиства кожата на лицето и ръцете, без да я изсушава. HIPP BABYSANFT Пате - измивна пяна за ръце и лице не люти на очите. Децата много се забавляват по време на миене благодарение на интересната опаковка – играчка. Към този продукт може да се закупи пълнител, което дава възможност за дългосрочна употреба и игра в банята.

Не съдържа парабени, парафиново олио, алергизиращи аромати, оцветители, сапун, пластмасови частици.

Дерматологично тестван.


Начин на употреба: Натиснете главата на патицата веднъж или два пъти, така че да изпомпате пяната в ръцете си. Разтрийте ръцете, нанесете пяната върху мръсното лице и ръце ги почистете. Изплакнете и изсушете.

 


BABYSANFT серията на HIPP е специално разработена за чувствителна и раздразнена кожа. Създадени, за да минимизират риска от алергии, продуктите от серията BABYSANFT са подходящи още от самото раждане. В производството на продуктите не са влагани никакви алергизиращи продукти, както и етерични и минерални масла, парабени и др. Обогатени са с бадемово масло, което има успокояващ, хидратиращ и подхранващ ефект.В края на 19 в. в Пфафенхофен, Германия, Йозеф Хип имал малка пекарна. Един ден, докато натрошавал сухари в мляко за своите бебета близнаци, за да помага на съпругата си, която имала проблеми с кърменето, му дошла идеята, която поставя началото на историята на HIPP. Той започнал да произвежда специално изпечени сухари за бебета в своята пекарна и новината бързо се разпространила. През 1899 г. врати отваря и първата фабрика за бебешки храни на фамилията Хип.

HIPP са първите, които произвеждат биологично чисти култури и ги влагат в своите бебешки пюрета и каши.

Днес, 119 години по-късно, HIPP са познати по целия свят, а качеството им няма нужда от реклама. Марката предлага вече не само бебешки храни, но и всякакви продукти за козметика, хигиена и удобство на младите майки и татковци и техните дечица.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Пяна за тяло
Част от тялото: За лице, За ръце
Тип кожа: Всички, Деликатна/Чувствителна
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За бебета, За деца
С аромат на: Специфичен HiPP аромат
Може ли да се използва от бременни? Да
Може ли да се използва за деца? Да
Продуктова серия BABYSANFT / КОЗМЕТИКА ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА
Марка HiPP
Производител: Hipp Holding AG
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ХИП БЕЙБИЗАНФТ Пате - измивна пяна за лице и ръце 250мл | HIPP BABYSANFT Duck baby foaming face and handwash 250ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти