ХИП БЕЙБИЗАНФТ Душ-гел за коса и тяло 400мл | HIPP BABYSANFT Head to toe baby wash 400ml
Кат. №
8189

Наличност: В наличност

Нежна грижа за чувствителната бебешка кожа и коса.

чети още
11,95 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

Свойства на продукта: HIPP BABYSANFT Душ-гел за коса и тяло е част от уникалната продуктова серия BABYSANFT за чувствителната бебешка кожа от самото раждане, тъй като не използва съставки, които дразнят или алергизират кожата. Душ-гелът нежно измива и почиства кожата на бебето, предпазвайки естествената и киселинна мантия. Кожата и фината коса на бебето се запазват гладки и меки, благодарение на нежния лосион и екстракт от органичен бадем, които душ-гелът съдържа. HIPP BABYSANFT Душ-гел за коса и тяло може да се използва от цялото семейство.

Не съдържа парабени, парафиново олио, алергизиращи аромати, оцветители, сапун, пластмасови частици.

Дерматологично тестван.


Начин на употреба: Внимателно се разнася с масажни движения малко количество в кожата и косата на бебето на ръка или с гъба, след което се изплаква. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Да се избягва контакт с очите. Ако душ-гелът влезе в контакт с очите, да се изплакне незабавно с чиста вода. Само за външна употреба.

 


BABYSANFT серията на HIPP е специално разработена за чувствителна и раздразнена кожа. Създадени, за да минимизират риска от алергии, продуктите от серията BABYSANFT са подходящи още от самото раждане. В производството на продуктите не са влагани никакви алергизиращи продукти, както и етерични и минерални масла, парабени и др. Обогатени са с бадемово масло, което има успокояващ, хидратиращ и подхранващ ефект.В края на 19 в. в Пфафенхофен, Германия, Йозеф Хип имал малка пекарна. Един ден, докато натрошавал сухари в мляко за своите бебета близнаци, за да помага на съпругата си, която имала проблеми с кърменето, му дошла идеята, която поставя началото на историята на HIPP. Той започнал да произвежда специално изпечени сухари за бебета в своята пекарна и новината бързо се разпространила. През 1899 г. врати отваря и първата фабрика за бебешки храни на фамилията Хип.

HIPP са първите, които произвеждат биологично чисти култури и ги влагат в своите бебешки пюрета и каши.

Днес, 119 години по-късно, HIPP са познати по целия свят, а качеството им няма нужда от реклама. Марката предлага вече не само бебешки храни, но и всякакви продукти за козметика, хигиена и удобство на младите майки и татковци и техните дечица.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Почистващ лосион - гел/пяна
Част от тялото: За коса, За тяло
Тип кожа: Всички, Деликатна/Чувствителна
Тип коса: Всички
Дневен/Нощен/Комбиниран -
Подходящо: За бебета
С аромат на: Специфичен HiPP аромат
Може ли да се използва от бременни? Да
Може ли да се използва за деца? Да
Продуктова серия BABYSANFT / КОЗМЕТИКА ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА
Марка HiPP
Производител: Hipp Holding AG
Страна производител: Германия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ХИП БЕЙБИЗАНФТ Душ-гел за коса и тяло 400мл | HIPP BABYSANFT Head to toe baby wash 400ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти