ГИНКОПРИМ МАКС ПРОМО 120мг таблетки 60+20бр. ВАЛМАРК | GINKOPRIM MAX 120mg tabs 60+20s WALMARK
Кат. №
3829

Наличност: В наличност

За памет и концентрация.

чети още
37,49 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

ГинкоПрим Макс на Валмарк е хранителна добавка, която комбинира високо съдържание на екстракт от гинко билоба, магнезий и цинк, за да подобри кръвооросяването на мозъка и крайниците, здравето на нервната и имунната системи. Продуктът е изключително подходящ за хора със студени ръце и крака. Повлиява благоприятно сърдечно-съдовата система и наличието на шум в ушите. Формулата придава енергия на тялото и намалява усещането за отпадналост и умора.

Гинко билобата има мощно антиоксидантно действие и е богата на органични киселини, биофлавоноиди, фенолни субстанции - именно те подобряват венозното кръвообръщение, периферното кръвооросяване и когнитивните функции - памет и концентрация. 

Магнезият е микроелемент, който често е в недостиг в човешкия организъм, а наличието му е важно, т.к. помага за нормалната функция на мускулите и нервната система. Неговият дефицит може да бъде причина за нервност, умора и невъзможност за концентрация. Елементът участва в структурата на костите и зъбите, както и в енергийния метаболизъм на на мозъчната дейност.

Цинкът е микроелемент с антиоксидантни свойства, който е част от когнитивната функция и подпомага паметта и концентрацията. Укрепва имунната система, метаболизма на протеините, както и въглехидратите и липидите.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА СХЕМА НА ПРИЕМ

По 1 таблетка дневно с няколко глътки вода след хранене. За оптимални резултати е необходим прием в продължение на поне 2 до 3 месеца.

 

КОЛИЧЕСТВО СЪДЪРЖАНИЕ В 1БР ТАБЛЕТКА

  • Гинко билоба екстракт (стандартизиран за съдържание на гинко флавон гликозиди 24 %, терпенолактони 6 %) 120,0 mg
  • Магнезий 150,0 mg
  • Цинк 15,0 mg
 

 

ВАЛМАРК (WALMARK) е водеща чешка фармацевтична компания основана през 1990г. Дейността на фирмата се фокусира върху здравословния начин на живот и производството на хранителни добавки, някои лекарствени и козметични продукти за хуманна медицина. Производственият процес се осъществява в собствени модерни фармацевтични заводи в Чехия, които отговарят на високите изисквания и стандарти на GMP - Добра Производствена Практика. Валмарк е сред лидерите на пазара в България, Чехия, Румъния, Словакия, Унгария, Полша, Литва и част от Средния и Далечен Изток.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: По 1 таблетка дневно с няколко глъдки вода.
Особености на прием: Да се приема след хранене
Брой таблетки/дози 80
За колко време е приемът: За два месеца и половина
Активна съставка: Гинко билоба, Магнезий, Цинк
С каква цел се приема? Нормализира мозъчната дейност, Поддържа нервната система, Подпомагане на кръвната циркулация, Укрепва мозъчната функция
Спада към: Антиоксидант, Затопля крайниците, Защита на клетките от оксидативен стрес, Имуностимулатор, Намалява болките в мускулите, Намалява умора и изтощение, Подобрява паметта, Подпомага кръвоносната система, Подпомага мозъчната дейност, Подпомага правилната функция на мускулите, Подпомага работата на нервната система, Подпомага работата на сърцето, Предпазва паметта и концентрацията
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Мускулна система, Сърдечна-съдова система, Нервна система, Имунна/ Лимфна система
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка WALMARK
Производител: WALMARK
Страна производител: Чехия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГИНКОПРИМ МАКС ПРОМО 120мг таблетки 60+20бр. ВАЛМАРК | GINKOPRIM MAX 120mg tabs 60+20s WALMARK

Може би ще проявите интерес и към следните продукти