ГИНКО СИНЕРГИЯ С ЖЕНШЕН 30 таблетки ФОРТЕКС | GINKO SYNERGIA 30 tabs FORTEX
Кат. №
3790

Наличност: Неналичен

Учства в кръвооросяването на мозъка и крайниците. Подпомага пълноценното усвояване на кислород, което тонизира цялостно организма.

Подобрява паметта и концентрацията.

чети още
13,05 лв.
Описание

Детайли

ДЕТАЙЛИ НА ПРОДУКТА

Гинко синергия с женшен на Фортекс е хранителна добавка специално разработена за подобряване на паметта и концентрацията. Продуктът повишава физическата издръжливост и работоспособност и подпомага оросяването на мозъка и крайниците. Допълнителни ползи от приемът на гинко билоба могат да бъдат облекчение на шум в ушите, световъртеж, главоболие и синузит, както и осезаемо подобрение на зрението.

Гинко билобата е билка, която въздейства над кръвоснабдяването към мозъка и крайниците. Приемът на гинко билоба е превенция срещу увреждане на сърдечния мускул, нервите, кръвоносните съдове и ретината на окото. Участва в усвояването на кислорода от организма във висока степен, което подобрява умствената дейност.

Женшенът подсилва действието на гинко билобата. Подобрява състоянието на имунната система, тонизира организма и стабилизира умствената дейност - памет и концентрация.

КОЛИЧЕСТВО СЪДЪРЖАНИЕ В 1БР КАПСУЛА:

  •  100 mg сух стандартизиран екстракт от листа на гинко билобa /Gingko biloba leaf extract/, съдържащ 24% флавонгликозиди и 6% гинколиди и билобалид;
  •  100 mg сух екстракт от стъбла и листа на женшен /Panax ginseng stems and leaf extract/, съдържащ 8% гинзенозиди.

СЪХРАНЕНИЕ

На проветриво, сухо място, при стайна температура между 5°C и 25°C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца, в оригинална опаковка.

ФОРТЕКС НУТРАСЮТИКАЛС е изцяло българска компания производител на хранителни добавки и козметика. Продуктите са насочени в полза на човешкото здраве - профилактика, превенция и терапия чрез природни екстракти. Формулите са разработени така, че да се минимализират или отстранят възможни странични ефекти при употребата на препаратите. Иновативните комбинации от съставки се основават на съвременни достижения в диетиката и фармацията.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: По 1 капсула дневно след едно основно хранене.
Особености на прием: Да се приема след хранене
Брой таблетки/дози 30
За колко време е приемът: 30 дни
Активна съставка: Гинко билоба, Женшен
С каква цел се приема? Намалява кръвната захар, Подобрява кръвната функция, Подпомагане на кръвната циркулация, Понижава холестерола
Спада към: Антиоксидант, Затопля крайниците, Намалява умора и изтощение, Подпомага работата на нервната система, Подпомага хормоналния баланс, Регулира нивото на кръвната захар, Регулира холестерола в кръвта
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Сърдечна-съдова система, Нервна система
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящ ли е за диабетици: Да
Марка Fortex
Производител: Фортекс Нутрасютикалс ООД България
Страна производител: България
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГИНКО СИНЕРГИЯ С ЖЕНШЕН 30 таблетки ФОРТЕКС | GINKO SYNERGIA 30 tabs FORTEX

Може би ще проявите интерес и към следните продукти