ГИНКОПРИМ ПРОМО 60+20 таблетки ВАЛМАРК | GINKOPRIM 60+20 tabs WALMARK
Кат. №
3827

Наличност: В наличност

Предложението е валидно до изчерпване на количествата!

За мускулен тонус, памет и концентрация. Подпомага венозното кръвообръщение и периферното кръвооросяване. Подобрява работата на нервната система и енергизира мускулите.

чети още

Нормална цена: 27,60 лв.

Special Price 26,00 лв.

Поръчай по телефон 0886 305 000
Описание

Детайли

ГинкоПрим на Валмарк е хранителна добавка, която комбинира екстракт от гинко билоба, магнезий и диметиламиноетанол, за да подобри кръвооросяването на мозъка и крайниците, здравето на нервната система и мускулите.

Гинко билобата има мощно антиоксидантно действие и е богата на органични киселини, биофлавоноиди, фенолни субстанции - именно те подобряват венозното кръвообръщение, периферното кръвооросяване и когнитивните функции - памет и концентрация. 

Диметиламиноетанолът е аминоалкохол, който поддържа паметта, вниманието и концентрацията. В комбинация с гинко билоба има още по-силен здравословен ефект за мозъчната функция.

Магнезият често е в недостиг в човешкия организъм, а наличието му е важно, т.к. помага за нормалната функция на мускулите и нервната система. Елементът участва в структурата на костите и зъбите, както и в енергийния метаболизъм на на мозъчната дейност.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА СХЕМА НА ПРИЕМ

По 1 таблетка дневно с няколко глътки вода след хранене. За оптимални резултати е необходим прием в продължение на поне 2 до 3 месеца.

 

КОЛИЧЕСТВО СЪДЪРЖАНИЕ В 1БР ТАБЛЕТКА

  • Гинко билоба екстракт (стандартизиран за съдържание на гинко флавон гликозиди 24% и терпенолактони 6%) 60,0 mg
  • DMAE (диметиламиноетанол) 20,0 mg
  • Магнезий 150,0 mg

 


ВАЛМАРК (WALMARK) е водеща чешка фармацевтична компания основана през 1990г. Дейността на фирмата се фокусира върху здравословния начин на живот и производството на хранителни добавки, някои лекарствени и козметични продукти за хуманна медицина. Производственият процес се осъществява в собствени модерни фармацевтични заводи в Чехия, които отговарят на високите изисквания и стандарти на GMP - Добра Производствена Практика. Валмарк е сред лидерите на пазара в България, Чехия, Румъния, Словакия, Унгария, Полша, Литва и част от Средния и Далечен Изток.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: По 1 таблетка дневно с няколко глъдки вода.
Особености на прием: Да се приема след хранене
Брой таблетки/дози 80
За колко време е приемът: За два месеца и три седмици
Активна съставка: Гинко билоба, Диметиламиноетанол, Магнезий
С каква цел се приема? Нормализира мозъчната дейност, Очно здраве, Поддържа нервната система, Подпомагане на кръвната циркулация, Укрепва мозъчната функция
Спада към: Антиоксидант, Затопля крайниците, Намалява болките в мускулите, Намалява умора и изтощение, Подобрява паметта, Подпомага кръвоносната система, Подпомага мозъчната дейност, Подпомага правилната функция на мускулите, Подпомага работата на нервната система, Подпомага работата на сърцето, Предпазва паметта и концентрацията
В лекарствената форма, при еднократeн прием, максимална доза ли се приемa: Да
Човешка система: Мускулна система, Сърдечна-съдова система, Нервна система
Лекарствена форма на прием: Таблетки
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Марка WALMARK
Производител: WALMARK
Страна производител: Чехия
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГИНКОПРИМ ПРОМО 60+20 таблетки ВАЛМАРК | GINKOPRIM 60+20 tabs WALMARK