РИБЕНО МАСЛО КОНЦЕНТРАТ 1000мг меки капсули 60 бр. СОЛГАР | FISH OIL CONCENTRATE 1000mg softgels 60s SOLGAR
Кат. №
1217

Наличност: В наличност

Предложението е валидно до изчерпване на количествата!

За укрепване на мозъка и сърдечно-съдовата система. За мозъка, очите и сърдечно-съдовата система.

чети още

Нормална цена: 54,00 лв.

Special Price 41,99 лв.

Поръчай по телефон 0887 150 005
Описание

Детайли

Рибеното масло съдържа есенциални мастни киселини като ейкозопентаенова (EPA) киселина и докозахексаенова (DHA) киселина. Това са омега-3 мастни киселини, които могат да бъдат намерени в организма на риби живеещи в студените северни морета, от които всъщност се извлича рибеното масло. Тези мастни киселини са от изключително значение за нормалното функциониране и развитие на централната нервна система (мозъка) и окото. Нивата им са особено високи в мозъка на плода през последните месеци на бременността. По тази причина се смята, че от особена полза за плода би било, ако майката приема рибено масло през този период. Освен това рибеното масло подобрява липидния профил като понижава нивата на холестерола. Тъй като това вещество е сред основните рискови фактори за настъпването на редица сърдечни заболявания, приемът на рибено масло може да Ви предпази от настъпването на инфаркт/инсулт.

Марката Solgar предоставя висококачествени и натурални хранителни добавки от 1947г. Мисията на Solgar е постигането на по-здравословен начин на живот чрез приема на иновативни и научно разработени продукти с безкомпромисно качество. Марката се нарежда сред водещите производители на хранителни добавки в световен мащаб, като разпростира дейността си в над 50 страни с гама от 450 продукта. Високостандартизираните суровини, с които се произвеждат продуктите се добиват от специалисти в различни географски райони на света. Опаковките представляват кехлибарени стъклени бутилки, които максимално запазват качествата на хранителните добавки и не замърсяват околната среда. Всички продукти с марка Solgar преминават проверка съгласно добрите производствени практики (GMP's: Good Manufacturing Practices) - проверяват се за трайност, устойчивост, чистота и достоверност на етикета.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Прием: През устата. По 1 капсула дневно. С храна.
Особености на прием: Да се приема по време на хранене
Брой таблетки/дози 60
За колко време е приемът: За два месеца
Активна съставка: Рибено масло
С каква цел се приема? Понижава холестерола
Спада към: Антиоксидант
С вкус на: С неутрален вкус
Човешка система: Сърдечна-съдова система
Лекарствена форма на прием: Капсули – меки желатинови
Скорост на фармакологичен ефект LADME Нормално
Подходящо ли е за деца: Не е подходящо за деца
Подходящо ли е при бременни: Да
Марка SOLGAR
Производител: SOLGAR
Страна производител: САЩ
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: РИБЕНО МАСЛО КОНЦЕНТРАТ 1000мг меки капсули 60 бр. СОЛГАР | FISH OIL CONCENTRATE 1000mg softgels 60s SOLGAR

Може би ще проявите интерес и към следните продукти