ГАЛЕНИК ТЕНТ ЛЮМИЕР Разкрасяващ оцветен хидратант (светъл) 30мл | GALENIC TEINT LUMIERE Healthy glow hydrator (light) 30ml
Кат. №
5480

Наличност: Неналичен

За всеки тип кожа.

чети още
51,13 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: ГАЛЕНИК ТЕНТ ЛЮМИЕР Разкрасяващ оцветен хидратант (светъл) (GALENIC TEINT LUMIERE Healthy glow hydrator (light)) представлява естествена грижа, която подчертава мигновенно красотата и хидратира в дълбочина кожата на лицето. Действието на крема за лице е съсредоточено в две насоки - разкриване на тена и насищане на кожата с вода. В иновативната формула на ГАЛЕНИК ТЕНТ ЛЮМИЕР Разкрасяващ оцветен хидратант (светъл), майсторът-моделиер използва следните активни и помощни съставки:

  • Амазонска Ункария - растение от Амазонската джунгла, действащо антиоксидантно,
  • Гликол и Бетаин - действат хидратиращо и омекотяващо на кожата,
  • Минерални пигменти - за красив натурален тен,
  • Абсорбиращи пудри - себорегулират и оставят кожата с красив кадифен завършек.

Копринено нежната текстура на ГАЛЕНИК ТЕНТ ЛЮМИЕР Разкрасяващ оцветен хидратант (светъл) се разнася изключително лесно и равномерно, попивайки бързо в кожата на лицето. Екзотичната комбинацията от аромати на Свежи цветя и Портокалови цветове гали сетивата. Майсторът-моделиер на формули изработва изключителна композиция за ГАЛЕНИК ТЕНТ ЛЮМИЕР Разкрасяващ оцветен хидратант (светъл), а именно Дисперсия Цвят-Светлина, която защитава Амазонската Ункария от външната среда, тъй като тя се радпада при допир с въздуха. В резултат се съхраняват антиоксидантните свойства на Амазонското растение за цялостна ефикасност. Още с първата употреба на ГАЛЕНИК ТЕНТ ЛЮМИЕР Разкрасяващ оцветен хидратант (светъл) кожата е хидратирана с красив естествен тен.

 

Подходящ за всички типове кожа.


Начин на употреба: Разкрасяващ оцветен хидратант (светъл) се нанася върху чиста и суха кожа самостоятелно на лицето. Като почистваща грижа се препоръчва използването на продукт от колекцията ГАЛЕНИК ПЮР. За цялостна завършеност на грижата преди хидратанта се употребява нежния крем ГАЛЕНИК ДИФУЗЕР ДЕ БЮТИ Крем за сияйна кожа или ГАЛЕНИК АКВА ИНФИНИ Освежаващ крем.

 

Колекцията TEINT LUMIERE на GALENIC се представлява комплексна грижа за разкрасяване на тена, хидратиране на кожата на лицето и коригиране на несъвършенствата. Създателите на формулите гарантират висока ефикасност и експертна грижа към кожата. Колекцията TEINT LUMIERE е специално създадена да удовлетвори желанията и предпочитанията и на най-взискателните жени. В нея се съдържат два оцветени хидратанта, коректор и крем за лице със защита от UV-лъчи. Ежедневната грижа с продукт от колекцията TEINT LUMIERE предлага мигновенно изравняване на тена, дълготрайна хидратация, озаряване на лицето и естествена красота.

 

 

Всички продукти на Galenic в Aptekabgcom

 

Френската марка GALENIC е създадена в Париж през 1977г. от фармацефта и визионер PIERRE FABRE. Под строг контрол се извършва тестването в изследователски и научен клиничен център в Тулуза, а производствената фабрика на повече от 40г. се намира в град Суал. Името на марката произлиза от науката "Галеника", която дава възможност на една активна съставка да разгърне своя цялостен потенциал на ефикасност върху кожата и да изпълни предназначението си. Заедно със своите майстори - моделиери GALENIC гарантира изключителни и неповторими формули за съвършена грижа. Всяка една формула е специално сътворена и съчетана, основавайки се на безкомпромисни решения с качеството. Благодарение на фармацефтичния си опит за разработване и създаване на формули, производителят PIERRE FABRE предлага козметични продукти с най-високо качество.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Крем за лице
Част от тялото: За лице
Тип кожа: Всички, Светла
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Дневен
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Портокалов цвят
Може ли да се използва от бременни? Да, след консултация с лекар.
Продуктова серия TEINT LUMIÈRE / Лек грим
Марка GALENIC
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГАЛЕНИК ТЕНТ ЛЮМИЕР Разкрасяващ оцветен хидратант (светъл) 30мл | GALENIC TEINT LUMIERE Healthy glow hydrator (light) 30ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти