ГАЛЕНИК ДИФУЗЕР ДЕ БЮТИ Крем за сияйна кожа 50мл | GALENIC DIFFUSEUR DE BEAUTE Radiance booster 50ml
Кат. №
5461

Наличност: Неналичен

Разкрасяваща грижа за всички типове кожа.

чети още
102,80 лв.
Описание

Детайли

Свойства на продукта: ГАЛЕНИК ДИФУЗЕР ДЕ БЮТИ Крем за сияйна кожа (GALENIC DIFFUSEUR DE BEAUTE Radiance booster) представлява разкрасяваща и озаряваща грижа за лице, която оставя кожата с красиво, сияйно излъчване. Във формулата на изключителния си продукт ГАЛЕНИК ДИФУЗЕР ДЕ БЮТИ Крем за сияйна кожа, майсторът-моделиер Пиер Фабр е съчетал следните активни и помощни съставки:

  • Рубинени микрокапсули - мигновенно озаряват кожата и я правят сияйна,
  • Гума-камуфлаж -  моменталната дифузия покрива лицето с невидим и равномерен воал,
  • Витамин В3 - подпомага сияйния тен на кожата,
  • Глицерин - хидратира в дълбочина, 
  • Витамин Е - действа антиоксидантно.

Текстурата на ГАЛЕНИК ДИФУЗЕР ДЕ БЮТИ Крем за сияйна кожа е свеж гел-крем с красив розово-малинен нюанс за цялостна изтънченост на лицето. Съчетанието от плодови и витаминни аромати на Мандарина и Лимон в комбинация с флоралните Бял Мускус и Жасмин, гали сетивата и сензитивните усещания. В сияйната и озаряваща формула на ГАЛЕНИК ДИФУЗЕР ДЕ БЮТИ Крем за сияйна кожа, майсторът-моделиер Пиер Фабр използва безкомпромисна галенова структура за разпръскване на активните агенти, стимулиращи сиянието на кожата. По този начин лицето е мигновенно озарено и разкрасено. ГАЛЕНИК ДИФУЗЕР ДЕ БЮТИ Крем за сияйна кожа е продукт, който подарява на кожата на лицето и безпределно сияние и извайваща нежна грижа.

Подходящ за суха кожа.

Отлична основа за грим.

 

Начин на употреба: ГАЛЕНИК ДИФУЗЕР ДЕ БЮТИ Крем за сияйна кожа се нанася сутрин или преди излизане, върху чиста кожа на лицето. Използва се като 3 седмична терапия за сияйност. Като почистваща грижа се препоръчва използването на продукт от колекцията за нежно измиване ГАЛЕНИК ПЮР.

 

Колекцията DIFFUSEUR DE BEAUTE на GALENIC се грижи за мигновенното и безкомпромисно обогатяване на всички типове кожа, до перфектно и изтънчено сияние. Създателите на формулите гарантират висока ефикасност и оптимален толеранс към кожата. Колекцията DIFFUSEUR DE BEAUTE е специално създадена да удовлетвори желанията и предпочитанията и на най-взискателните жени. В нея се съдържа 1 продукт, като е съсредоточено вниманието към качеството в него. Ежедневната грижа с продукт от колекцията DIFFUSEUR DE BEAUTE предлага моментално сияние, озаряваща и разкрасяваща грижа.

 

 

Всички продукти на Galenic в Aptekabgcom

 

Френската марка GALENIC е създадена в Париж през 1977г. от фармацефта и визионер PIERRE FABRE. Под строг контрол се извършва тестването в изследователски и научен клиничен център в Тулуза, а производствената фабрика на повече от 40г. се намира в град Суал. Името на марката произлиза от науката "Галеника", която дава възможност на една активна съставка да разгърне своя цялостен потенциал на ефикасност върху кожата и да изпълни предназначението си. Заедно със своите майстори - моделиери GALENIC гарантира изключителни и неповторими формули за съвършена грижа. Всяка една формула е специално сътворена и съчетана, основавайки се на безкомпромисни решения с качеството. Благодарение на фармацефтичния си опит за разработване и създаване на формули, производителят PIERRE FABRE предлага козметични продукти с най-високо качество.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вид продукт: Крем за лице
Част от тялото: За лице
Тип кожа: Всички
Тип коса: -
Дневен/Нощен/Комбиниран Дневен
Подходящо: За жени, За мъже
С аромат на: Жасмин
Може ли да се използва от бременни? Да, след консултация с лекар.
Продуктова серия DIFFUSEUR DE BEAUTÉ / За прогресивно сияние
Марка GALENIC
Производител: Pierre Fabre Medicament
Страна производител: Франция
Мнения

Напишете своето собствено мнение

Ревю за продукта: ГАЛЕНИК ДИФУЗЕР ДЕ БЮТИ Крем за сияйна кожа 50мл | GALENIC DIFFUSEUR DE BEAUTE Radiance booster 50ml

Може би ще проявите интерес и към следните продукти