Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ФРИЗОЛАК HA 1 Хипоалергенно aдаптирано мляко за кърмачета 0-6m 400гр | FRISOLAC HA 1 Hypoallergenic infant milk 0-6m 400g

ФРИЗОЛАК HA 1 Хипоалергенно aдаптирано мляко за кърмачета 0-6m 400гр | FRISOLAC HA 1 Hypoallergenic infant milk 0-6m 400g

Кат. номер: 8313

Пълноценно адаптирано мляко за кърмачета с риск от развитие на хранителна алергия.

чети още
19,99 лв.
Поръчай по телефон 0886 305 000
Запази в любими
Сподели

Детайли

Свойства на продукта: FRISO HA 1 Адаптирано мляко за кърмачета е произведено от свежо прясно мляко и отговаря на всички нормативни изисквания за качество и безопасност. Технологията на производство е изключително щадяща, като запазва всички полезни свойства на белтъка за сметка на минимално температурно въздействие.

FRISO HA 1 Адаптирано мляко за кърмачета съдържа:

  • Оптимално съотношение на полиненаситени мастни киселини, необходими за развитието на мозъка.
  • Частично разделен белтък, който намалява риска от развитие на хранителни алергии и същевременно допринася за развитието на поносимост към протеина в кравето мляко.
  • Пребиотици за формирането на здрава стомашна микрофлора.
  • Нуклеотиди за изграждане и поддържане на имунната система.
  • Всички необходими хранителни вещества за хармоничното развитие и растеж на бебето.
Предназначено е за смесено или изкуствено хранене от раждането до шетият месец.
За бебета с риск от развитие на хранителна алергия.

ЕТИЧНА ПРЕПОРЪКА: Кърменето е най-доброто за Вашето бебе, тъй като майчиното мляко осигурява на бебето всички важни хранителни вещества. Използвайте продукти за изкуствено хранене само след консултация с педиатър.


Начин на употреба: При приготвяне на мляко за кърмачета, следвайте много внимателно инструкциите върху опаковката, тъй като неправилното използване може да доведе до неблагоприятни последици за здравето на бебето. Използвайте сместа до един час след приготвяне. Съдържанието на опаковката да се използва до един месец след отваряне. Да се използва само след консултация с педиатър.

 

FRISOLAC/FRISO Адаптирани млека се приготвят от свежо прясно мляко, произведено в собствените ферми на Royal FrieslandCampina N.V., използвайки технология, запазваща полезната стойност на хранителните вещества и съставки в млякото. Техните преимущества са, че осигуряват:

  • Минимален риск от поява на колики и запек.
  • Хармоничен ръст и развитие на бебето и малкото дете.
  • Добра поносимост от организма и лесно приготвяне.

 

  

Friso е една от най-доверените марки храни за много семейства с бебета и малки деца в много държави и позната в България с адаптираните си млека Frisolac/Friso. Млякото на Friso е висококачествено, тъй като млекопроизводителите са ангажирани с естествената, богата на хранителни вещества среда за техните крави. От качеството на почвата до фуража, състоящ се от райграс и царевица; специално внимание се отделя на всичко в стопанството. Friso е първокласната марка за хранене на бебета от Royal FrieslandCampina N.V..

Royal FrieslandCampina N.V. е мултинационална компания, която произвежда и продава натурални, хранителни и висококачествени млечни продукти и съставки. Компанията е собственост на кооперация от 15 000 млекопроизводители (в Холандия, Германия и Белгия), които снабдяват организацията с млякото си. Вкусът, здравето, удобството и надеждността са ключови характеристики на компанията. С приходи от 9,6 милиарда евро (през 2011 г.) в компанията работят 19 000 души в 100 производствени и търговски обекта в 25 различни страни.

Продуктовата гама на компанията се състои от потребителско мляко, мляко в прахообразна и концентрирана форма, млечни напитки, кисели млека, десерти, сметана, сметана за кафе, храни за бебета и малки деца, сирене, масло и съставки.

Допълнителна информация

Марка ФРИЗОЛАК
Производител: Royal FrieslandCampina N.V.
Страна производител: Нидерландия
Продуктова серия ---
Вид напитка: Адаптирано мляко
Препоръчителна възраст за прием (при деца): 0+, 0-6м
Вид мляко: Краве
Особености: Хипоалергенно
ФРИЗОЛАК HA 1 Хипоалергенно aдаптирано мляко за кърмачета 0-6m 400гр | FRISOLAC HA 1 Hypoallergenic infant milk 0-6m 400g

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.