Безплатна доставка при поръчка над 70лв. (до 1кг.)
Кошница (0) 0,00 лв.
ХИП ХА 1 КОМБИОТИК Мляко за кърмачета 350гр | HIPP HA 1 COMBIOTIC Infant milk 350g

Детайли

HIPP HA Combiotic® мляко за кърмачета от раждането е с ново поколение хипоалергенни млечни формули за бебета с риск от развитие на алергия, разработена по модела на природата, пресъздавайки състава на естествената кърма.

Свойства на продукта: HIPP HA 1 COMBIOTIC Мляко за кърмачета от серията COMBIOTIC е създадено със съставки, съдържащи се в майчината кърма, така че бебето да се храни оптимално от самото раждане. То намалява риска от алергии, чрез добрата си хидролиза и чрез хипоалергенен протеин, който е в основата му. Млякото е извлечено от ценно биологично мляко и органични съставки:

  • Пробиотик – млечо-кисела култура, като естествените пробиотични култури, съдържащи се в кърмата.
  • Пребиотични влакнини, които подпомагат развитието на здравословната чревна микрофлора, както и галакто-олигозахариди - от лактоза, точно като при кърменето.
  • Дълговерижни полиненаситени мастни киселини омега 3 и 6, които са жизнено необходими в първите месеци от живота и присъстват в кърмата.

HIPP  HA 1 COMBIOTIC Мляко за кърмачета се приема много добре от организма на новороденото, тъй като е лесно смилаемо и добре засища.


Начин на употреба: При приготвяне на мляко за кърмачета, следвайте много внимателно инструкциите върху опаковката, тъй като неправилното използване може да доведе до неблагоприятни последици за здравето на бебето.

 

 

HIPP разработи ново поколение млечни формули, които са базирани на най-новите научни открития и изследвания в областта на млечните формули. Това са сериите:

  • Combiotic - органично мляко за кърмачета и подрастващи по модела на природата.
  • HA Combiotic - хипоалергенни формули за бебета с риск от развитие на алергия към млечния протеин.
  • Специализирани формули Comfort при проблеми с корема на бебето като метеоризъм, колики, запек; Anti Reflux - в случаи на повръщане и оригване. 
  • Млечни формули Лека нощ - за една спокойна нощ.

Те са точно съобразени със специфичните хранителни нужди на Вашето бебе за съответната възраст. Използваме продукти, които са възможно най-естествени, както и само строго контролирано биологично мляко като основен продукт за органичните млечни формули, надвишавайки законовите изисквания. Биологичните млечни формули HIPP са разработени от специалисти по детско хранене, въз основа на най-важните научни открития през последните 40 години.

СЪВЕТ от HIPP: Кърменето е най-доброто за Вашето бебе, тъй като майчиното мляко осигурява на бебето всички важни хранителни вещества. В допълнение, кърменето е най-евтиният начин бебето да бъде хранено, предпазва го от инфекции и алергии, както и поддържа връзката между майката и детето. HIPP е убеден в ползата от кърменето, както за майката, така и за детето и напълно подкрепя кърменето в съответствие с препоръките на СЗО.

 

 

 

В края на 19 в. в Пфафенхофен, Германия, Йозеф Хип имал малка пекарна. Един ден, докато натрошавал сухари в мляко за своите бебета близнаци, за да помага на съпругата си, която имала проблеми с кърменето, му дошла идеята, която поставя началото на историята на HIPP. Той започнал да произвежда специално изпечени сухари за бебета в своята пекарна и новината бързо се разпространила. През 1899 г. врати отваря и първата фабрика за бебешки храни на фамилията Хип.

HIPP са първите, които произвеждат биологично чисти култури и ги влагат в своите бебешки пюрета и каши.

Допълнителна информация

Производител: Hipp Holding AG
Страна производител: Германия
Продуктова серия HA COMBIOTIC / АДАПТИРАНИ ХИПОАЛЕРГЕННИ МЛЕКА ЗА КЪРМАЧЕТА
От кой месец може да се приема продуктът 0+, 0-6м
Вид мляко: Краве
Особености: ---
ХИП ХА 1 КОМБИОТИК Мляко за кърмачета 350гр | HIPP HA 1 COMBIOTIC Infant milk 350g

Подобни продукти

Напишете своето собствено мнение

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.